Проблем: Заключена задна врата.

Техническа и сервизна информация за Passat
Потребителски аватар
Negramoten
Автомобил:
Двигател:

Проблем: Заключена задна врата.

Мнениеот Negramoten » Съб 17 ное 2007 21:47

Задната врата зад шофьора спря да се отключва с централното. При дърпане на бутона не излиза до карй и след малко пак пада надолу.

С 300 зора успях да отворя малко кората. Издърпването на пластмасовото палче, което влиза в бравата не помага. Прави ми впечатление че буталото на централното излиза само около 5мм и пак се прибира, докато на здравата врата окло 10мм. Като повече не иска да излезе дори с помощ.
Не мога да разбера дали то подпира палчето или палчето е захванато някъде в бравата и то не дава на буталото да се движи. Немога да стигна до винтовете на буталото, защото немога да свлая кората до там. А не ми се иска да режа телта.

Дали някой знае как може да се свали кората или да се отключи бравата, без да чупя вратата/кората?

Притеснява ме, че ако срежа телта, то може проблема да е в самата брава и пак не правя нищо.

Потребителски аватар
BECKER
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот BECKER » Съб 17 ное 2007 22:26

Нека колегите ме поправят ако греша,но така реших проблема на един голф: изключих компресорчето на централното,и успях да извадя палчето до нужното положение.Отвори се.Пробвай.

Върни се в “Passat”