Нещо пука отзад при завои - Пасат Б5.5 - стр.2
- longora
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Нещо пука отзад при завои - Пасат Б5.5 - стр.2
Колеги, днес ми направи впечатление следното нещо. Когато тръгвам някъде от средата на колата се чува много странно изпукване. Мислих си да не е от седалката, но май не е. Идва някъде от долу
Имате ли някаква представа от какво може да идва този звук ? Благодаря ви за помощта предварително!!!

Последна промяна от longora на Чет 24 яну 2008 23:52, променено общо 2 пъти.
- kris11
- VW експерт
- Автомобил: VW Sharan 7M8
- Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
- Контакти:
Рейка ??? или каренце от волана към рейката ???
Eй това припукване го имам и лууд станах докато разбера откъде е.
Eй това припукване го имам и лууд станах докато разбера откъде е.
Последна промяна от kris11 на Сря 05 сеп 2007 11:46, променено общо 1 път.
- gr_kanev
- Доктора
- Автомобил: VW Transporter T5 2006
- Двигател: AXD
Е, рейки всички имат. Аз моята я купих със скъсан тампон на скоростната кутия. Тампона има метална окантовка, която също беше скъсана, и при преминаване през неравности се чуваше едно характерно притракване. Огледайте и тампоните (моя струваше 50-ина лв.) да не те метнат на по-скъпия вариант рейка (отива на стотици лв.) !
и при мен
И ПРИ МЕН ИМА такова пукане, при потегляне и спиране се чува едно пукане някаде до лявото ми ухо,т.е. до колонката,края на вратата и е се едно карам стария опел
или пък от седалката но това определено няма да го трая още... един майстор каза да преместя закопчалката на врата,дето е на купето,та да се пребере повече вратата и така да обере луфта на бравата т.к. те се прецаквали нещо (получавал се някакъв луфт). като го пробвам ще пиша да кажа какво е станало 

- Dombozcho
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Longora , не може да е рейката колата ти е едва на 5 години или ще стане на толкова !!!
Това е почти невъзможно за тази кола на тези години , освен ако наистина има някакав производствен дефек за което наистина се съмнявам .
Вероятноста да е носач е доста по голяма но за това наистина ти трябва подемник и маистор да провери състоянието на носачите , и да се огледа колата от долу да не би случайно да си закачил някои по голям камък или нещо твърдо , защото виждам от мойта , че Пасата като моя са доста ниски .
Успех и дано да не е много скъпо , че отиваш към 150лв. за 1 носач

Това е почти невъзможно за тази кола на тези години , освен ако наистина има някакав производствен дефек за което наистина се съмнявам .
Вероятноста да е носач е доста по голяма но за това наистина ти трябва подемник и маистор да провери състоянието на носачите , и да се огледа колата от долу да не би случайно да си закачил някои по голям камък или нещо твърдо , защото виждам от мойта , че Пасата като моя са доста ниски .
Успех и дано да не е много скъпо , че отиваш към 150лв. за 1 носач