Някой има ли инстукцията на български за програмиране на автоматичен ключ газ/бензин модел 096M ECO на LANDIRENZO, защото моя ми прави проблем/ Когато паля на положение "газ" пали на бензин и ако не я форсирам остава за 10-30 секунди на банзин и след това колата изгася. Ако я паля на положение на ключа "бензин" нама проблем. Смених два ключа и двате се държат по един и същ начин.Явно могат да се програмират но инструкцията ми е на италиянски а там въобще не отлепям.
Имам я вече на български за което много благодаря на ЕТ Таньо Видев.Ако на някого му трябва ще му я пратя!
Автоматичен ключ LANDIRENZO- Приключих
Автоматичен ключ LANDIRENZO- Приключих
Последна промяна от idas на Вто 12 юли 2005 20:41, променено общо 1 път.
Ще се опитам да го снимам и до го пратя.Но аз все още си мисля че това е от монтажа а не от програмирането.Не мисля че италиянците са толкова тъпи за да направят ключа по този начин.
Връзките са следните:червен кабел +; син кабел + към изпарител и клапанио;черен кабел - изпарител и клапан;кафяв кабел сигнал от бобината; и има един жълт който не е вързан никъде; когато превключи на газ има реле което спира дюзата и се управлява от синия кабел т.е нормално затворено реле.Притеснява ме този жълтия че не е вързан
Връзките са следните:червен кабел +; син кабел + към изпарител и клапанио;черен кабел - изпарител и клапан;кафяв кабел сигнал от бобината; и има един жълт който не е вързан никъде; когато превключи на газ има реле което спира дюзата и се управлява от синия кабел т.е нормално затворено реле.Притеснява ме този жълтия че не е вързан
- silent
- Автомобил:
- Двигател:
idas написа:Ще се опитам да го снимам и до го пратя.Но аз все още си мисля че това е от монтажа а не от програмирането.Не мисля че италиянците са толкова тъпи за да направят ключа по този начин.
Жълтия мисля че беше за датчика към нивомера ама не съм сигурен. Мисля че му имам схемата на връзване и инструкцията ..........Ма то сигурно и ти я имаш