Тествах си климатроника за грешки и ми изписва в ляво 444 а в дясно 00.
Доколкото разбрах 444 е в 16-на система в двоична е 1092 и означава:
"Convertible top open position switch- F171" - какво се има в предвид???
Като цъкам "+" и "-" на климатроника няма други грешки.
Грешка в климатроника
- Vladko_1
- Автомобил:
- Двигател:
моя модел е по-стар,но нищо аз имах и аз проблеми с тези климатроници.Изписваше ми разни грешки.Като отидох в Русе на сервиз и попитах човека за тези грешки , той ми каза да не обръщам внимание на това.Като провери с тестера на лап топа му излезе коренно различно от това,което показва климатроника като грешка.Та мисълта ми е отиди някъде и виж там какво могат да ти кажат,но ти си преценяваш.
Успех !
Успех !

- zfa159
- Автомобил: Mitsubishi Outlander + B4 Syncro
- Двигател:
- Контакти:
Аз не съм имал случай да излезе грешка,която да не е вярна на климатроника.От голямо значение е дали е насаждан допълнително или си е оригиналния на VW (Valeo всъшност).НАсаждат както огиринални така и разни други дето са доста по-различни от заводските и там вече незнам как седи въпроса с грешките.
В случая на колегата едва ли е насаждан климатроника в предвид колата и годините и и шанса грешката да е точна е доста голям.
Успех!
В случая на колегата едва ли е насаждан климатроника в предвид колата и годините и и шанса грешката да е точна е доста голям.
Успех!
- dj_tuhla
- Автомобил:
- Двигател:
На по-старите климатроници (като моя) кода 4444 означава че няма грешки. Когато има, излизат грешките, а след последната с + излиза 0000, когато няма излиза 4444 и нищо не става с + и -. Да не би при теб да няма грешка всъшност, от какъв зор ще слагат да показва в HEX, пък в ръководството ще са описали в десетична, няма логика някак си.
Поздрави.
Поздрави.