Моля даите инфо лесно ли се сменя има ли някакви особености (или като при другите автомобили сваля се волана демонтира се таблото и т.н.) ако е св. диод от къде да си закупя а ако е лампа каква е по точно. Че не изкам първо да разглобя всичко и после да умувам да питам и да търся. Благодаря
Контролна лампа - въпрос ?
- Jovany
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Контролна лампа - въпрос ?
Извинявам се за тъпия въпрос но ми изгоря контролната лампа на таблото за зареждането на акомулатора ( Пасат Б4 1.8 ми ) на мен ми прилича по скоро на свето диод но не знам.
Моля даите инфо лесно ли се сменя има ли някакви особености (или като при другите автомобили сваля се волана демонтира се таблото и т.н.) ако е св. диод от къде да си закупя а ако е лампа каква е по точно. Че не изкам първо да разглобя всичко и после да умувам да питам и да търся. Благодаря
- Miki
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Jovany написа:Не мисля че е от маса на алтернатора ... Но със сигупност е някаква хлабава връзка трябва само да открия къде
Нищо не пречи да провериш - аз лично съм имал точно такъв проблем. В Неделя си свалях таблото за да оправя хлабава връзка на 10-волтовия стабилизатор за стрелките на температурата и горивото (трикрака интегрална схема, забодена в цокъл) - стрелките бачкаха когато им скимне, та ако диода е също в цокъл може ситуацията да е аналогична (забравих да погледна как са захванати диодите, че се бях изнервил - видях само, че крушките за осветлението на уредите са запоени - б@си простотията btw)