оле майко ! Дебелина на дисковете 8,65 до 8.80 според зависи .... и казано честно толкова бях изумен за това какъв убиец съм ( по точно жената де ... Girling или Lucas - има ли значение ?
- juve
- Автомобил: Pasat B3-Seat Leon TDI
- Двигател: AAZ - ALH
Girling или Lucas - има ли значение ?
Колеги , досега се доверявах на разни майстори , които твърдяха, че дисковете ми "имат хляб " още малко , обаче онзи ден , когато сменях гумите издухах праха от един микрометър и замерих ......
оле майко ! Дебелина на дисковете 8,65 до 8.80 според зависи .... и казано честно толкова бях изумен за това какъв убиец съм ( по точно жената де ...
) че никак не обърнах внимание какви са ми апаратите - Лукас Или Гирлинг ( дано се казват така ) Колата веднага забучих в девета глуха и сега се чудя : има ли значение какви са апаратите за това какви дискове и накладки ще си взема ? Относно дебелините , вентилациите и т.н съм що годе наясно , ама в сайтовете ( autoteile-shopping.de например ) не посочват някакво значение , а в други споменават каква е системата ..... засега ATE представителите успяха да ме баламосат хубаво в разни номера " сега нямам , днес май свършиха и т.н " затова ще се насоча към следващите в списъка - Textar ..... ама да не се изложа този път пък аз .....
оле майко ! Дебелина на дисковете 8,65 до 8.80 според зависи .... и казано честно толкова бях изумен за това какъв убиец съм ( по точно жената де ... - bobcho
- Автомобил: VW Golf 3
- Двигател: AFN 1997
Дисковете ти би трябвало да са 256х13 - 4х100.99% трябва да си с този размер на дисковете, независимо от това дали си с Girling или Lucas.Накладките ..... дал господ избор на марки и цени
ПП: я цък тук
ПП: я цък тук
- juve
Дисковете ти би трябвало да са 256х13 - 4х100.99%
а бе те че са били 13 някога е ясно
p.s относно Цък тук http://webshop.tecdoc.net/ows6/en/C755F38DC62306F4D7CF8904177211C2.srv;jsessionid=C755F38DC62306F4D7CF8904177211C2?view=VIndexFramesetJsp
това разваля стройната система защото тук пише , че са Лукас ....
- juve
ами ...проблема е основно в дисковете АТЕ - те ги няма и във вносителя
Manimpex ... но пък накладки - господ дал , само пари да имаш ..... ако не се води реклама някаква мога да споделя малко търсения :
Maninpex:
( офф няма ми бележките )
Brembo обикновен 34 лева
нарязан 55 лева
АТЕ няма наличност
накладки 78 лева
Аuto1 - няма ми данните
Аутохелп
дискове
АТЕ обикновени 50 лева ( казват че имат , но на място се оказва .... )
TRV обикновени 49.50
накладки
АТЕ 74
TRV 58
други :
textar дискове 42
накладки 58
А бе такива работи ...цените са БЕЗ всякакви отстъпки - който може да извади - бонус за него ....
пс. Вече е късно да ми казвате как съм се минал - вече съм си ги взел и монтирал , забележки нямам ..... сега се сработват ..... относно фирмите - целта ми е да получа нещо улегнало и стабилно като качество - другото е подробност за другите : ( супер съм изумен - поне 4 ма човека , които се мярнаха по време на операцията по смяната ме обявиха за луд идиот - дисковете ми изглеждали запазени , защо без да са пукнати ги сменям , гъзар явно съм бил , ама с тоя дрънгел нищо не помагало .....такива работи ..остана само да ги и продам на някой идиот
и това за дискове 8 мм
Как с това мислене оцеляваме все още по пътищата

Maninpex:
( офф няма ми бележките )
Brembo обикновен 34 лева
нарязан 55 лева
АТЕ няма наличност
накладки 78 лева
Аuto1 - няма ми данните
Аутохелп
дискове
АТЕ обикновени 50 лева ( казват че имат , но на място се оказва .... )
TRV обикновени 49.50
накладки
АТЕ 74
TRV 58
други :
textar дискове 42
накладки 58
А бе такива работи ...цените са БЕЗ всякакви отстъпки - който може да извади - бонус за него ....
пс. Вече е късно да ми казвате как съм се минал - вече съм си ги взел и монтирал , забележки нямам ..... сега се сработват ..... относно фирмите - целта ми е да получа нещо улегнало и стабилно като качество - другото е подробност за другите : ( супер съм изумен - поне 4 ма човека , които се мярнаха по време на операцията по смяната ме обявиха за луд идиот - дисковете ми изглеждали запазени , защо без да са пукнати ги сменям , гъзар явно съм бил , ама с тоя дрънгел нищо не помагало .....такива работи ..остана само да ги и продам на някой идиот
- bobcho
- Автомобил: VW Golf 3
- Двигател: AFN 1997
Аз лично не бих казал, че си се минал, а че си направил нещо добро за безопасността на семейството си.За тези които казват, че диск 8 мм. (преден ) е ок и нищо му няма .... ваксиниран съм
И аз се сблъсквам с такива люде, но съм се убедил, че не е лесно да носиш тежко, а няма нищо по-тежко от празната глава
И аз се сблъсквам с такива люде, но съм се убедил, че не е лесно да носиш тежко, а няма нищо по-тежко от празната глава