заключи с алармата след 30сек отключи с колата само с ключа от ключалката и отвори врататаshotoman написа:хора пасата е В5 и е със заводска аларма. Кажете как да демонстрирам на тея от каското алармата.)))) знам, че е смешно ама
geleto75 написа:заключи с алармата след 30сек отключи с колата само с ключа от ключалката и отвори врататаshotoman написа:хора пасата е В5 и е със заводска аларма. Кажете как да демонстрирам на тея от каското алармата.)))) знам, че е смешно ама
fichtenweg написа:кажи все пак какъв е резултата от демонстрацията. По абсолютно един и същ начин ли се задейства аламата на всички Б5
VALKOV написа:Как ще отвориш капака на ДВГ не знам, при мен като заключа с дистанционното/на самия ключ/ ми се вдигат всички стъкла! По добре си сложи аларма за около 100 лв., така и застрахователите не могат да претендират ако стане нещо. В моя случай не признаха заводската и написаха отзад на протокола "без аларма"- така не признават "кражба", сложих там някъква и сега всичко е о кей. Сега съм фактически с 2, то пак не е гаранция но....
AngelVT написа:Моят застрохавател не признава фабричните аларми на Пасат, произведен до 1998 г. В тази връзка виж внимателно всички бумаги, покажи там разните талони и пр., ако колата е след тази година и можеш да не слагаш допълнителна аларма. Иначи си без кражба, сиреч - половин каско.
И какво излиза от това което разбрах че каското няма да ми признаят кражба на колата защото имам фабрична аларма така ли излиза че нещо не можах да захапя
Моят застрохавател не признава фабричните аларми на Пасат, произведен до 1998 г. В тази връзка виж внимателно всички бумаги, покажи там разните талони и пр., ако колата е след тази година и можеш да не слагаш допълнителна аларма. Иначи си без кражба, сиреч - половин каско
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 32 госта