angel1223 написа:за същото нещо мой колега със пасат 90 г бенз се изръси 800лв във VW сервиза в Бургас не знам дали върна старата рейка
kundak написа:колега отиваш на някои сервиз да ти свалят реиката после или отиваш до казанлак (там има завод кадето ги правят) или я прашташ по някоя кориерска фирма до там с наложен платеж на едно audi A4 tdi излезна цялата работа около 500 лв всичко
biso1 написа:днес се обаждах къде ли не!!!!Оказа се,че във Варна никъде не се ремонтират(рециклират) тези рейки, и на въпроса "Може ли да ме насочите някъде?" всички ми казваха да си търся втора употреба и да си търся някъде да я сменят, но никой не се наема. Само на едно место - в Тополи - ми обявиха 150-200 лв за труд, а рейката струва 400 - 450 лв и никъде я нямат в наличност. Обадих се и на човека от София, мисля че беше в Студентски град, тел взех от форума, каза ми, че ще я отремонтира за 1 ден в рамките на работното време и!!!цена на всичко - 260 лв
. Излиза, че ще е по - добре да се идва в сф... и дава 1 год гаранция! Кво да искам повече?
Потребители, разглеждащи този форум: pe6o__ и 30 госта