проблем с пасат 2Е-92г - РЕШЕН
-
- Автомобил:
- Двигател:
проблем с пасат 2Е-92г - РЕШЕН
здравейте колеги.имам голям проблем с пасата-на бензин когато си поиска минава в нещо като авариен режим и не може да се изфорсира,тоест стои на 800-850 оборота.прави го на топло,на студено,в движение,на място-когато си поиска.имам и газ,но там си върви колата,само като влезе в режима(на бензин)и мина на газ,леко ми играят ниските.проверихме помпата,дебитомера(нямам ламбда)датчиците по мотора,но всичко си работи в стойностите.най накрая майстори решиха,че компа е повреден,а не могли да го чекнат,защото бил сименс.намерих друг комп,но след два дена пак започна да прекъсва.някой имал ли е подобен проблем,или да ме насочите към някой разбиращ.благодаря предварително
Последна промяна от boiadjiata на Чет 05 юни 2008 19:04, променено общо 1 път.
- MITKO_DVD
- Автомобил: Passat B4
- Двигател: 2E 1994
- Контакти:
Колега здр.,аз съм със същия мотор и нямам проблем поне до сега ,да неби най -вероятно компа да ти трупа грешки и за това да се ошашква.Пробвай като го ресетнеш да караш да речем 2-3 дена само на бензин да видиш как ще работи колата,ако сичко е ок,значи проблема според мен ти ее в газовата или по точно в начина на свързване 

-
- Автомобил:
- Двигател:
-
- Автомобил:
- Двигател:
-
- Автомобил:
- Двигател:
-
- Автомобил:
- Двигател:
- VW_forever
- Автомобил:
- Двигател:
-
- Автомобил:
- Двигател:
-
- Автомобил:
- Двигател:
при мен се появи,но отначало(преди 6 мес.)само играеха ниските,а газовата е гърмяла само веднъж-през 2006г.,малко след като я монтирахаVW_forever написа:Този проблем при теб ли се появи?
Честно казано, залагам на дебитомерът. С тези газови, сложени по български.... такива гърмежи се получават. Виждал съм пластмасата на въздушният филтър цъфнал, като майска роза.