От скоро отказа да ми свети лампата,която е при отваряне на багажника!!!
Та въпросът ми е, знае ли някой къде се намира ключето на тази лампа?? Огледах навсякъде за нещо подобно като тези на вратите, но никъде не открих! На какъв принцип изобщо се задейства?
А е много удобна нощно време,като трябва да се търси нещо в багажника!!!

Oсветление на багажника за комби?
- brother_Tom
- Автомобил:
- Двигател:
- Pav3l
- Автомобил: bmw
- Двигател: 1998
- Контакти:
Най-напред си прегледай самата лампичка, а едва после търси проблема в ключалката...
Ако все пак проблема е в нея, можеш да свалиш ключалката и без да сваляш кората, но кабелите са на буксата, която е разположена доста по-навътре. Т.е. ако искаш да свалиш и кабелите... Кора--->Долу
Това е по спомени, защото рових там отдавна. Може и да имам грешки, за това провери по-обстойно.
Ако все пак проблема е в нея, можеш да свалиш ключалката и без да сваляш кората, но кабелите са на буксата, която е разположена доста по-навътре. Т.е. ако искаш да свалиш и кабелите... Кора--->Долу
Това е по спомени, защото рових там отдавна. Може и да имам грешки, за това провери по-обстойно.
- zaro
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Аз съм малко невежа, но от експериментите който си правих установих следното - като извадя самото плафонче и го дам малко на корпус, понеже то е пластмасово, та като го дам на късо и светва, разглобих капа и останових че до механизма ходи сигнал, и се връща но не достига до плафончето - малко каруцарско обяснение
Та вероятно е или прекъснат кабел, или има проблем ако сигнала минава от някаде другаде - през някои модул или де да знам?
Какво мислиш по въпроса:)
Та вероятно е или прекъснат кабел, или има проблем ако сигнала минава от някаде другаде - през някои модул или де да знам?
Какво мислиш по въпроса:)