Ходова част - нещо бучи
- MobilLife
- Автомобил: Wv golf 5 +
- Двигател:
- Контакти:
Ходова част - нещо бучи
Здравеите! Питането ми е следното - при ниска скорост от 20 - 50 км се чува едно бучене което после изчезва - независимо дали колата е на скорост или не.....Предницата е бетон вдигах на крик и въртях колелетата за лагери ама не открих нищо.Тампони по двг - здрави.Мисля си за гуми ама ако са те нетрябва ли да бучат и при по висока скорост.....Или все пак да са лагери......Даваите идеи! Бученето е от предницата 100% . 

- passenger
- Автомобил:
- Двигател:
ами може и да бучат но не се чува ... при по висока скорост има вече и доста други шумове.
иначе ако си със зимни гуми (би трябвало да знаеш си или не си) бученето, което се чува почти като сържене при изхабени накладки и най-добре се чува при спиране и то при по-ниска скорост.
но ако бученето се появило вчера или си с летни гуми това което казвам не е отговора който ти трябва
иначе ако си със зимни гуми (би трябвало да знаеш си или не си) бученето, което се чува почти като сържене при изхабени накладки и най-добре се чува при спиране и то при по-ниска скорост.
но ако бученето се появило вчера или си с летни гуми това което казвам не е отговора който ти трябва
-
- Автомобил: VW GOLF 7 SPORTSVAN
- Двигател: 2015
- К.Одаджийски
- VW експерт
- Автомобил: Saab 9-3 SS ARC
- Двигател: B207L
zmei написа:Използвам темата на колегата за един въпрос, дано няма нищо против.
Интересува ме продават ли се болта и гаиката която държи шарнира?
С болта в железарията и търсиш същия размер черен болт.
Черен защото е твърд, обикновените болтове са меки и лесно можеш да превъртиш резбата при стягането, освен това се надраскват там и се кривят.
- doktora
- Автомобил:
- Двигател:
- Местоположение: гр.Лясковец,обл.В.Търново, PASSAT B4, COMBI,1.8Mi, ADZ , 94г, LPG BRC
- Контакти:
Когато се износят лагерите на задните гуми, от собствен опит знам че бучат, или по скоро вият и то при всякаква скорст, просто при по висока скорост бученето е с по висок тон. Нооо май в началото бучаха само при по ниска скорост, след 1000 км започнаха да вият при каква да е скорост, а след 2000 км виеха та не се траеха.
Та моя съвет е, ако не те дразни много бученето, ако искаш да си сигурен че са точно предните лагери - покарай още малко.
Та моя съвет е, ако не те дразни много бученето, ако искаш да си сигурен че са точно предните лагери - покарай още малко.
- MobilLife
- Автомобил: Wv golf 5 +
- Двигател:
- Контакти:
doktora написа:Когато се износят лагерите на задните гуми, от собствен опит знам че бучат, или по скоро вият и то при всякаква скорст, просто при по висока скорост бученето е с по висок тон. Нооо май в началото бучаха само при по ниска скорост, след 1000 км започнаха да вият при каква да е скорост, а след 2000 км виеха та не се траеха.
Точно така мисля и аз колега - все пак бученето е до 50 км - то ще си покаже.....
А каде са балансите на полуоските и няма ли да бие на волана ако няма баланс?