Заключването на пасата Б4 е с централно.
Не съм сигурен какво е, но от багажника от една кутия излизат мърку4ета и с троиници се разклоняват до всяка врата.Явно с въздух...
Когато я отключвам се чува шум точно от кутииката като "бжжжжт", като от помпа.
Че да попитам, нормално ли е след като я заключа, от време на време да се чува този звук???
Все едно поддържа някакво налягане...
В4ера излизам пред къщи и точно тогава тази "помпичка" каза "бжжжжжт".Не знам през колко време го прави но е нарядко-сигурно през половин 4ас.Не знам точно.Харчи ли много ток че да ми скапе акуто...?
Благодарско на всички отзовали се.
Централно
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- ANNIHILATOR
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Определено ти губи от някъде вакум и съответно налягане.Помпата е направена така че ако след заключване вакума не е в някакви граници или пак ще се задейства или ако пропуска е по-голям няма да спре да върти.Аз съм с Г3 и съм я разглобявал то най-малкия детайл.Но да знаеш че проблема ти е по някоя връзка или спукан маркуч.На мащата на пасатора 90 г. беше се измъкнала точно под облегалката на задната седалка от дясната страна.там се разклонява и се беше измъкнало и не спираше да върти помпичката.Този ефект се получава ако се заключиш отвътре и дръпнеш палчето за отключване.Помпата осеща че промяна във вакума и веднага се задейства.Успех.Проблема ти е малък и лесно се решава!!!
п.п. когато е заключена в системката има вакум!!!
п.п. когато е заключена в системката има вакум!!!
Върни се в “ОФФ-Топик - други”