Въпрос за продажба

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
moreg
Автомобил: VW Golf 2
Двигател: KR
Контакти:

Въпрос за продажба

Мнениеот moreg » Пон 29 сеп 2008 17:00

колеги, не ви ли се струва, че един голф 2 или 3 ка примерно, на части ако се продава струва повече отколкото ако се продава примерно цял? :lol: знаете ли защо така си мисля? ами защото имах някой части от мойта 2 ка KR и ги разпродадох на добри цени за нула време, просто частите за тия голфове се търсят страшно много бре :shock
аз примерно моя KR, ако някога го запродавам ще го продавам на части май :lol: :lol: :lol: е да гадно ще ми е да го гледам как се разпада ама, то тия голфове вече май-неструват много! гледам по форума се продават голфове и немогат да ги продадат маса време, и им свалят цената и пак немогат да се продадът, кажете си все пак мнението, интересно ми е как мислите вие? на части или цяла е по- изгодно?

Потребителски аватар
stoqn_g60
Автомобил: Audi 80
Двигател: ADA

Мнениеот stoqn_g60 » Пон 29 сеп 2008 17:38

ако използваш факта ,че няма много КР в Б-я можеш да вдигнеш цените на частите поне двойно (но поне да са читави а не да го вземе някой и после да те благославя по врачански).аз лично съм на мнение ,че ако в 1 кола има още живот и е читава няма смисъл от това да се разглабя,ако е удряна става но,иначе по -добре си е в цял вид

Потребителски аватар
moreg
Контакти:

Мнениеот moreg » Пон 29 сеп 2008 18:14

stoqn_g60 написа:ако използваш факта ,че няма много КР в Б-я можеш да вдигнеш цените на частите поне двойно (но поне да са читави а не да го вземе някой и после да те благославя по врачански).аз лично съм на мнение ,че ако в 1 кола има още живот и е читава няма смисъл от това да се разглабя,ако е удряна става но,иначе по -добре си е в цял вид

и аз така мисля, амааа като не дават пари за цяла нещата отиват на части! сега примерно аз на моя KR, ако го запродавам няма кой да ми даде повече от 3500 лв (толкова са ми предлагали), а пък на части аз само на двигателя мога да му взема 2000 примерно (толкова са ми предлагали):lol:
затова все си мисля че тия старите бръкми 2 ки и 3 ки, занапред отиват за на части, дано се лъжа де, ама това ми показва мирогледа!
между другото аз съм доста разочарован от KR много ги хвалят хората ама нещо май са шменти капели тия коли, ето моя не го бях палил 6 месеца, и неще да запали :roll: какво се оказа дюзите му клеясали, аааааааааа мамка им ....................... на дюзите, имам също и волга, нея не я паля и по година и отивам след 1 година и си пали, няма клеясало нищо, така че нещо немските баракуди ми падат в очите, много капризни ми изглеждат! иначе добре са направени де имат качество немците но са много лабави машини малко нещо да не е наред и бегай по сервизи и ядовеее и парииии и :evil:

Потребителски аватар
stoqn_g60
Автомобил: Audi 80
Двигател: ADA

Мнениеот stoqn_g60 » Пон 29 сеп 2008 18:30

всичко е до късмет,ако предишния и собственик не е дал и 1 лев за подръжка сърди се на него... 1 кола от каране не се плаши,а от поддръжка :wink: а и щом ти харесва руското автомобилостроене карай волги 8)

Потребителски аватар
H2O
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот H2O » Пон 29 сеп 2008 18:56

Ами вземи си две Волги,пали ги през година-две и после ги разпродай за части.Ако знаш колко пари ще изкараш...Като гледам логиката ти...

Потребителски аватар
moreg
Контакти:

Мнениеот moreg » Пон 29 сеп 2008 19:13

H2O написа:Ами вземи си две Волги,пали ги през година-две и после ги разпродай за части.Ако знаш колко пари ще изкараш...Като гледам логиката ти...

просто логиката ми показва че едното е с пъти по-здраво от другото и иска далече далече по малка потдръжка и не се разваля толкова често! това ми показва досега опита от шофирането на немски Голф и руска Волга, но както и да е де, може пък тоя моя голф да се е оказъл някакъв мелез и да съм нямал късмет както казва колегата горе! :D
нека не бягаме от естеството на темата все пак защото е интересна, чакам мнението и на други колеги :D

Потребителски аватар
BigTo
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот BigTo » Пон 29 сеп 2008 21:31

Зависи, колко бързо ти трябват парите. Ако питаш мене от продажбата на части, винаги ще харстиса нещо, което ще има да го подмяташ докато не го изхрвърлиш. Иначе, че е по изгодно на части няма спор, но зависи с какво време разполагаш

Потребителски аватар
LILO&STICH
ябълката на раздора
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот LILO&STICH » Пон 29 сеп 2008 21:33

"размисли и страсти" някъде на друго място моля :idea:

Върни се в “ОФФ-Топик - други”