stoqn_g60 написа:ако използваш факта ,че няма много КР в Б-я можеш да вдигнеш цените на частите поне двойно (но поне да са читави а не да го вземе някой и после да те благославя по врачански).аз лично съм на мнение ,че ако в 1 кола има още живот и е читава няма смисъл от това да се разглабя,ако е удряна става но,иначе по -добре си е в цял вид
и аз така мисля, амааа като не дават пари за цяла нещата отиват на части! сега примерно аз на моя KR, ако го запродавам няма кой да ми даде повече от 3500 лв (толкова са ми предлагали), а пък на части аз само на двигателя мога да му взема 2000 примерно (толкова са ми предлагали):lol:
затова все си мисля че тия старите бръкми 2 ки и 3 ки, занапред отиват за на части, дано се лъжа де, ама това ми показва мирогледа!
между другото аз съм доста разочарован от KR много ги хвалят хората ама нещо май са шменти капели тия коли, ето моя не го бях палил 6 месеца, и неще да запали

какво се оказа дюзите му клеясали, аааааааааа мамка им ....................... на дюзите, имам също и волга, нея не я паля и по година и отивам след 1 година и си пали, няма клеясало нищо, така че нещо немските баракуди ми падат в очите, много капризни ми изглеждат! иначе добре са направени де имат качество немците но са много лабави машини малко нещо да не е наред и бегай по сервизи и ядовеее и парииии и