Теодор написа:skuba намерил си възможно най фалшивото изпълнение да пуснеш на дететоБях на последния концерт на WHITE SNAKE и DEF LEPPARD у нас и макар че бяха далеч от най добрите си изпълнения подгряването на Томата звучеше като някой кръчмарски оркестър
scuba написа:Теодор написа:skuba намерил си възможно най фалшивото изпълнение да пуснеш на дететоБях на последния концерт на WHITE SNAKE и DEF LEPPARD у нас и макар че бяха далеч от най добрите си изпълнения подгряването на Томата звучеше като някой кръчмарски оркестър
Абе пич.. Споменх за Live In The Shadow Of The Blues.. Ми по-добър концерт от тоя не знам техен... Не гледай линка.. .
scuba написа:В Тома има някакси повече енергия бе... НЕ ОТРИЧАМ Ковърдейл (че и мога ли) Кови е ОГРОМЕН, но ТОЧНО в това испълнение някак си... знам ли а и аз... Томата повече ме кефи.
Говоря за ИЗПЪЛНЕНИЕ.. Не за творчество... Там изобщо не може да става въпрос за сравнение..
П.с. В момента слушам изпълнение от "Live In The Shadow Of The Blues"... Ми НЕНЕ ПО_ДОБРО от Томата деба
scuba написа:stan4o_mc написа:...
Ае стига де. Писах за ПЕЕНЕТО. Как си мислиш че мога да срвня Ковърдейл С Тома по принос към музиката. Изобщо не говорим за тва
scuba написа:Щот знам, че големия китайски площад (срам ме е да му изричам ника), разбира само от македонско.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 27 госта