Ковърдейл VS Тома
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- scuba
- R.I.P. Holy Diver
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Теодор написа:skuba намерил си възможно най фалшивото изпълнение да пуснеш на дететоБях на последния концерт на WHITE SNAKE и DEF LEPPARD у нас и макар че бяха далеч от най добрите си изпълнения подгряването на Томата звучеше като някой кръчмарски оркестър
Абе пич.. Споменх за Live In The Shadow Of The Blues.. Ми по-добър концерт от тоя не знам техен... Не гледай линка.. .
- Теодор
- Автомобил: Ford Fiesta 6 BMW 325XI
- Двигател:
scuba написа:Теодор написа:skuba намерил си възможно най фалшивото изпълнение да пуснеш на дететоБях на последния концерт на WHITE SNAKE и DEF LEPPARD у нас и макар че бяха далеч от най добрите си изпълнения подгряването на Томата звучеше като някой кръчмарски оркестър
Абе пич.. Споменх за Live In The Shadow Of The Blues.. Ми по-добър концерт от тоя не знам техен... Не гледай линка.. .
- Не съм обърнал внимание на втория ти пост и точно линка визирах
- rosen79
- Автомобил:
- Двигател:
scuba написа:В Тома има някакси повече енергия бе... НЕ ОТРИЧАМ Ковърдейл (че и мога ли) Кови е ОГРОМЕН, но ТОЧНО в това испълнение някак си... знам ли а и аз... Томата повече ме кефи.
Говоря за ИЗПЪЛНЕНИЕ.. Не за творчество... Там изобщо не може да става въпрос за сравнение..
П.с. В момента слушам изпълнение от "Live In The Shadow Of The Blues"... Ми НЕНЕ ПО_ДОБРО от Томата деба
Колега ти си намерил точно коя песен и от кой концерт да сравняваш.Този концерт го имам и е от Рио през 84г.Та на тоя концерт Ковърдейл го хванал някакъв вирус и за това пее фълшиво.
- stan4o_mc
- Автомобил:
- Двигател:
scuba написа:stan4o_mc написа:...
Ае стига де. Писах за ПЕЕНЕТО. Как си мислиш че мога да срвня Ковърдейл С Тома по принос към музиката. Изобщо не говорим за тва
scuba, за себе си правя разлика между пеене и изпълнение. Може и да няма такава, но аз я намирам. Ти питаш за изпълнение. Никъде не съм споменал за сравнение на творчество и други такива. Както казах, за конкретния случай Тома е по-добър (лично мнение). Не ми харесва тембъра му, но въпреки това го поставям пред Дейвид.
Казвам, че сравнението е нереално, защото не смятам за нормално и възможно да сравнявам само пеенето на Ковърдейл, защото САМО по този критерий, Дейвид не е това, което е. Особено когато става дума за live.
Явно нещо ми се разминават представите с твоите
- megalodon
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Тома откакто го видях на кастинга с тениската на Уайтснейк ми беше фаворит, но да си призная не вярвах, че ще спечели мюзик айдъл.
Иначе за изпълненията си прав. На Томата е по-яко. Ама да не забравяме за разликата в годините. Не знам дали Тома ще се справи толкова добре, колкото Ковърдейл с някоя unplugged версия. Няма кой да го бие Дейвид там
Иначе за изпълненията си прав. На Томата е по-яко. Ама да не забравяме за разликата в годините. Не знам дали Тома ще се справи толкова добре, колкото Ковърдейл с някоя unplugged версия. Няма кой да го бие Дейвид там
- dermeister
- Автомобил:
- Двигател:
Томата много добре се справи. Има обаче малко но, защото Ковърдейл не е на 20, не се е подготвял само за тази песен една седмица, не е трезвен, не е отпочинал и се вживява повече, което му пречи на качеството. Ама на концерта в БГ, мой приятел ми сподели, че Ковърдейл бил пял много зле. Старост нерадост.
Томата пее парчето с тон по-ниско,т.е му е по лесно.А в момента ако трябва да го изпеят и двамата в оригиналната тоналност-ще има доста разочаровани-и от двамата.На Томата му се губи блуса в пеенето,а на Ковърдейл му се губи гласчето.Поне досега не съм чул метъл да изпее парче на Пърпъл и сие.То просто е друго...
Ха! Излага се (признавам) само на някои концерти, на други не, в зависимост от това на колко концерта е пял предните месеци. За щастие съм имал честта да го слушам вкл и в началото на някое турне - е, в пъти по-добре е. Последният концерт в София беше много зле за Ковито, спор няма, а Томата баш там ме замери с бутилка бира 
- Tyan
- Ън Мън
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Ковърдейл VS Тома
scuba написа:Щот знам, че големия китайски площад (срам ме е да му изричам ника), разбира само от македонско.
хихихихи ...... нещо не си уцелил ...
http://www.vbox7.com/favorites:tyanvw
Върни се в “ОФФ-Топик - други”