Винаги ми е супер смешно като чета такива теми.Много ми е интересно,ако му пукаш гумите,защото е спрял на твоето място,то после той със спуканите гуми как ще се махне от това място:).Ако ми се случи на мене ще си я оставя колата там със спуканите гуми да си кеси...
Но това с тези съвети да пукате гумите на всички изби рибата като в Дънди Крокодила...
Ако някой не ви иска там просто си мръднете колата с 15метра или паркирайте на успоредната улица...или кво и там ще има пукач на гуми.Не знам защо всички си мислят,че колата им трябва да им е под гъза им...

Пак ми спукаха гумите
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- BastunSelski
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- AmW
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Zoran написа:neon написа::049: Абе хора - вие нормални ли сте? Не съм вярвал че някой ще даде такъв малоумен съвет! СПУКАЙ ГУМИТЕ НА ВСИЧКИ!!!!!!![]()
Е ако вие сте от тези всички и някой ви спука гумуте щото не знае кой е спукал неговите как ще се чувствате и какво ще направите,а?Нали преди да изчакам обяснението съм го утепал, а другите на опашката ще искат да ме прередят! Хем ще го бием, хем ще има да плаща 100-тина гуми! Дано не живея до такива съседи като вас!
колега не знам, ама преди 4год чакам жена ми да ражда всеки един момент и некакъв селяк ми спукал гумите, 2-те десни, щото аз съм бил под наем, па той си спирал там от малак, гумите ги свалях 2 дена щото бяха спекли, а на селяка не само му спуках 4-те гуми ми яде и доста здрав
Ма ти си знаел кой е, и си му спукал гумите ОК.
Ама да хванеш да напукаш гумите на всички е глупаво и доста долно според мен
- Zoran
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
[quote="BastunSelski"]Винаги ми е супер смешно като чета такива теми.Много ми е интересно,ако му пукаш гумите,защото е спрял на твоето място,то после той със спуканите гуми как ще се махне от това място:).Ако ми .../quote]
аз ще ти кажа аз как се махнах, търсех чук да мога да ги избия, щото бяха спекли, свалих едната, на ръце на 500-600м. до гумаджията, после обратно, монтаж, преместваш резервната на мястото на другата спукана и пак при гумаджията и те така, ей така се махаш

аз ще ти кажа аз как се махнах, търсех чук да мога да ги избия, щото бяха спекли, свалих едната, на ръце на 500-600м. до гумаджията, после обратно, монтаж, преместваш резервната на мястото на другата спукана и пак при гумаджията и те така, ей така се махаш

- BastunSelski
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Тоя гумаджия много близко нещо:)
Е добре ти си имал пари за гуми,а и са ти спукали 2-те,а и явно си имал желание да се махнеш от златното място...А какво става ако я оставиш там?Ще я палят ли,драскат ли?
А бе тия хора,колко са прости,че не си щадят нервите и нямат ли си друга работа,та се занимават с чуждите коли???
Е добре ти си имал пари за гуми,а и са ти спукали 2-те,а и явно си имал желание да се махнеш от златното място...А какво става ако я оставиш там?Ще я палят ли,драскат ли?
А бе тия хора,колко са прости,че не си щадят нервите и нямат ли си друга работа,та се занимават с чуждите коли???
- vladitdrv
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Честно казано съвестта ще ми попречи да спукам на 20-30 коли гумите,не съм някакъв идиот все пак!Ако знаа кой е тоя гумите ще са му малък проблем!Не е честно да направиш мизерия на толкова мн хора ако нямат вина за случката!Колеите да се замислят дали ще им е приятно сутрин да си видят колата на джанти при положение че бързат за работа и нямат вина за нищо което да е предизвикало такава реакция!
П.С Иначе гумите ги залепих вече,но не е там работата!

П.С Иначе гумите ги залепих вече,но не е там работата!
- LiRiX
- Автомобил: SEAT LEON
- Двигател: AUS 2001
moimoimoi написа:на мен пък ми сложиха лист с надпис да си намеря друго мястотова вече било заето
,на другия ден един камион изсипа 3 кубика камъни в заетото място,след това почнах да си прибирам колата в гаража
п.п. ако ти позволява мястото можеш да си сложиш прожектор с датчик за движение-15-20 лева са
Това е доста добра идея, наистина! Може да се помисли над нея.
Обаче тези дето пукат гумите нямат какпка морал. Аз не мога да си се представя да излезна в 3 часа през ноща с шило в рака и да наръгам нечии гуми простото защото не ме кефи комшията или защото не мога да го убедя да не паркира там

- vladitdrv
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Мн трудно се хваща такъв идиот,защото не е постоянен!Може сега да спирам и няколко месеца докато пак се реши да направи нещо.Мисля да спирам другаде(поне за сега),че взе да ми омръзва да се занимавам с гумаджии а по нататък ще видя как да го накарам да си покаже рогата!Рано или късно някой ще му разбие главата,щото не съм само аз потърпевш от цялата работа!Предния път бяха 4 коли с по 4 спукани гуми.
- jivkojj
- Автомобил:
- Двигател:
Хе, живея в центъра на неголям град в Германия и ходя пеша до работата си. Пътя ми е около 10 мин по един голям булевард. Сутрин редовно съм свидетел на разбити прозорци основно на коли които не са от града, а чат пат и на срязани гуми - с нож странично.
Да си кажа честно във Варна за толкова години дето съм живял не съм видял толкова много разбити коли, както за 2-3 години само по тая 5-600 метра отсечка
. Колегата ми се жалва, че 3 път са му разбивали колата заради радиото.
Да си кажа честно във Варна за толкова години дето съм живял не съм видял толкова много разбити коли, както за 2-3 години само по тая 5-600 метра отсечка

Върни се в “ОФФ-Топик - други”