Пак ми спукаха гумите

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
BastunSelski
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот BastunSelski » Пет 21 ное 2008 13:53

Винаги ми е супер смешно като чета такива теми.Много ми е интересно,ако му пукаш гумите,защото е спрял на твоето място,то после той със спуканите гуми как ще се махне от това място:).Ако ми се случи на мене ще си я оставя колата там със спуканите гуми да си кеси...
Но това с тези съвети да пукате гумите на всички изби рибата като в Дънди Крокодила...
Ако някой не ви иска там просто си мръднете колата с 15метра или паркирайте на успоредната улица...или кво и там ще има пукач на гуми.Не знам защо всички си мислят,че колата им трябва да им е под гъза им...

Потребителски аватар
AmW
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот AmW » Пет 21 ное 2008 13:54

Zoran написа:
neon написа::049: Абе хора - вие нормални ли сте? Не съм вярвал че някой ще даде такъв малоумен съвет! СПУКАЙ ГУМИТЕ НА ВСИЧКИ!!!!!! :shock
Е ако вие сте от тези всички и някой ви спука гумуте щото не знае кой е спукал неговите как ще се чувствате и какво ще направите,а? :076: Нали преди да изчакам обяснението съм го утепал, а другите на опашката ще искат да ме прередят! Хем ще го бием, хем ще има да плаща 100-тина гуми! Дано не живея до такива съседи като вас! :motz:

колега не знам, ама преди 4год чакам жена ми да ражда всеки един момент и некакъв селяк ми спукал гумите, 2-те десни, щото аз съм бил под наем, па той си спирал там от малак, гумите ги свалях 2 дена щото бяха спекли, а на селяка не само му спуках 4-те гуми ми яде и доста здрав :dummy:

Ма ти си знаел кой е, и си му спукал гумите ОК.
Ама да хванеш да напукаш гумите на всички е глупаво и доста долно според мен

Потребителски аватар
Zoran
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Zoran » Пет 21 ное 2008 14:03

[quote="BastunSelski"]Винаги ми е супер смешно като чета такива теми.Много ми е интересно,ако му пукаш гумите,защото е спрял на твоето място,то после той със спуканите гуми как ще се махне от това място:).Ако ми .../quote]

аз ще ти кажа аз как се махнах, търсех чук да мога да ги избия, щото бяха спекли, свалих едната, на ръце на 500-600м. до гумаджията, после обратно, монтаж, преместваш резервната на мястото на другата спукана и пак при гумаджията и те така, ей така се махаш :lol: :lol:

Потребителски аватар
BastunSelski
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот BastunSelski » Пет 21 ное 2008 15:15

Тоя гумаджия много близко нещо:)
Е добре ти си имал пари за гуми,а и са ти спукали 2-те,а и явно си имал желание да се махнеш от златното място...А какво става ако я оставиш там?Ще я палят ли,драскат ли?
А бе тия хора,колко са прости,че не си щадят нервите и нямат ли си друга работа,та се занимават с чуждите коли???

Потребителски аватар
vladitdrv
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот vladitdrv » Съб 22 ное 2008 17:44

Честно казано съвестта ще ми попречи да спукам на 20-30 коли гумите,не съм някакъв идиот все пак!Ако знаа кой е тоя гумите ще са му малък проблем!Не е честно да направиш мизерия на толкова мн хора ако нямат вина за случката!Колеите да се замислят дали ще им е приятно сутрин да си видят колата на джанти при положение че бързат за работа и нямат вина за нищо което да е предизвикало такава реакция! :hmmmm

П.С Иначе гумите ги залепих вече,но не е там работата!

Потребителски аватар
snickers_
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот snickers_ » Съб 22 ное 2008 18:34

кво стана с мойта идея няма ли да я приложиш ;)

Потребителски аватар
Stivi
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Stivi » Съб 22 ное 2008 19:21

В такива случай на "своене" на мястото винаги се сещам за една моя "мечта" да си купя една Уаз-ка в полуподвижно състояние и да я фрасна точно там където някой боклук си мисли че му е бащиния и от време на време ще ходя да чопля нещо по нея за да видя какво ще направи :lol:

Потребителски аватар
moimoimoi
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот moimoimoi » Съб 22 ное 2008 20:44

на мен пък ми сложиха лист с надпис да си намеря друго място :) това вече било заето mhihi ,на другия ден един камион изсипа 3 кубика камъни в заетото място,след това почнах да си прибирам колата в гаража
п.п. ако ти позволява мястото можеш да си сложиш прожектор с датчик за движение-15-20 лева са

Потребителски аватар
LiRiX
Автомобил: SEAT LEON
Двигател: AUS 2001

Мнениеот LiRiX » Съб 22 ное 2008 21:23

moimoimoi написа:на мен пък ми сложиха лист с надпис да си намеря друго място :) това вече било заето mhihi ,на другия ден един камион изсипа 3 кубика камъни в заетото място,след това почнах да си прибирам колата в гаража
п.п. ако ти позволява мястото можеш да си сложиш прожектор с датчик за движение-15-20 лева са

Това е доста добра идея, наистина! Може да се помисли над нея.

Обаче тези дето пукат гумите нямат какпка морал. Аз не мога да си се представя да излезна в 3 часа през ноща с шило в рака и да наръгам нечии гуми простото защото не ме кефи комшията или защото не мога да го убедя да не паркира там :? айде пред гаража ти да паркира поне малко го разбирам, но заради това, че паркирал на "моето" място да правя такива селении(те даже те не го правят де)...

Потребителски аватар
moimoimoi
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот moimoimoi » Съб 22 ное 2008 22:21

сега се сетих:пишеш бележка"спираш ми на мястото-щи спукам гумаците" правиш 40-50 копия и го лепваш на всички коли на паркинга,така всички ще се оглеждат за някои съмнителен

Потребителски аватар
vladitdrv
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот vladitdrv » Нед 23 ное 2008 21:24

Мн трудно се хваща такъв идиот,защото не е постоянен!Може сега да спирам и няколко месеца докато пак се реши да направи нещо.Мисля да спирам другаде(поне за сега),че взе да ми омръзва да се занимавам с гумаджии а по нататък ще видя как да го накарам да си покаже рогата!Рано или късно някой ще му разбие главата,щото не съм само аз потърпевш от цялата работа!Предния път бяха 4 коли с по 4 спукани гуми.

Потребителски аватар
Re5Pec7
Автомобил: Passat B5 V6
Двигател: AQD

Мнениеот Re5Pec7 » Нед 23 ное 2008 21:44

От кой квартал на Варна си ?

Потребителски аватар
vladitdrv
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот vladitdrv » Нед 23 ное 2008 21:57

Центъра почти.(до колхоза)

Потребителски аватар
jivkojj
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот jivkojj » Нед 23 ное 2008 22:12

Хе, живея в центъра на неголям град в Германия и ходя пеша до работата си. Пътя ми е около 10 мин по един голям булевард. Сутрин редовно съм свидетел на разбити прозорци основно на коли които не са от града, а чат пат и на срязани гуми - с нож странично.
Да си кажа честно във Варна за толкова години дето съм живял не съм видял толкова много разбити коли, както за 2-3 години само по тая 5-600 метра отсечка :D . Колегата ми се жалва, че 3 път са му разбивали колата заради радиото.

Върни се в “ОФФ-Топик - други”