Поредното показно убийство !!!!!!
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- dready
- Автомобил:
- Двигател:
Не се сърди ,но според мен всяко правило си има изключения.Сигурен съм ,че има праволинейни съдии ,магистрати ,и адвокати.Както навсякде покрай сухото гори и мокрото.Иначе отдавна вече се отказах да се нервирам паля и каквото и да било.Ще ти драсна едно лично да ти съобщя някой новосто относно международните съдии (футзал)
- scuba
- R.I.P. Holy Diver
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Нина Александрова: Трябва ли министърът на вътрешните работи да си подаде оставката след това убийство?
Георги Георгиев: Тази картина по улиците на София не е от вчера. В случая с Иван проблематиката започна по-отдавна. Той имаше нещастието да се превърне в лична цел на хора с отговорно служебно положение в системата на МВР, но не в това МВР оглавявано от Румен Петков. Имаше отговорни служители, които твърдяха за Иван безумни неща, които българската общественост за жалост прие. Прие ги като голата истина, а нито едно от тях не беше подкрепено с факти, нито с доказателства, нито с дела. Боя се, че Иван е жертва на ужасно многото посредствени хора, които има у нас, а Иван не беше такъв.
Нина Александрова: Кой е този човек, след смъртта на Иван Тодоров Доктора ще му кажете ли името?
Георги Георгиев: Това е човек, който има изумителен имидж, изумителен рейтинг, изумителна кариера и изумителни пари, но с изумителна посредственост.
Хммм. Кой ли е този човек? Някой сеща ли се?

- DEKSTAR
- Автомобил:
- Двигател:
Иван Тодоров - Доктора Няма да е нито първия нито последния който поблично ще застрелят.И ти да изпереш сумати и милиони (66милиона) пари и да имаш връзка с 5 държави и си мислиш че ще те остаят жив.Той пак кат оцеля 3 пъти тоз път неможа.То оставаше и със толкоз куршуми да остане жив другия път трябваше направо с гранатомет laser да го стрелят.От давна съм се убедил че в БЪЛГАРИЯ правосъдия няма иначе тоз до сега трабваше да е във затвора а той човека си кара кола за 200 000евро.От де ги е взел от закуски.
Ако не съм прав ме поправете.
Ако не съм прав ме поправете.
- musura
- Сър
- Автомобил:
- Двигател:
Карбовски написа:у нас, ако имахме поне един свестен прокурор, който си вършеше работата, щяхме да имаме поне един прокурорски труп. Ако у нас поне един политик си вършеше работата както трябва в тази престъпна държава, щяхме да имаме поне един политически димящ труп. Но ние нямаме – нямаме смел и нормален политик, който да поиска да се жертва в името на истината, пък нататък каквото сабя покаже. А това, което разбрахме дотук е, че БСП не е готова да се раздели със мафията, която сама организира преди 10 години.
bowdown
@scuba - ББ

Върни се в “ОФФ-Топик - други”