Поредното показно убийство !!!!!!

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
dready
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот dready » Чет 23 фев 2006 15:45

Не се сърди ,но според мен всяко правило си има изключения.Сигурен съм ,че има праволинейни съдии ,магистрати ,и адвокати.Както навсякде покрай сухото гори и мокрото.Иначе отдавна вече се отказах да се нервирам паля и каквото и да било.Ще ти драсна едно лично да ти съобщя някой новосто относно международните съдии (футзал)

Потребителски аватар
Pichaga
Антиспамър №1
Антиспамър №1
Автомобил: Opel Zafira B
Двигател: Z19DT
Контакти:

Мнениеот Pichaga » Чет 23 фев 2006 15:47

допада ми......

Потребителски аватар
scuba
R.I.P. Holy Diver
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот scuba » Чет 23 фев 2006 15:55

Нина Александрова: Трябва ли министърът на вътрешните работи да си подаде оставката след това убийство?

Георги Георгиев: Тази картина по улиците на София не е от вчера. В случая с Иван проблематиката започна по-отдавна. Той имаше нещастието да се превърне в лична цел на хора с отговорно служебно положение в системата на МВР, но не в това МВР оглавявано от Румен Петков. Имаше отговорни служители, които твърдяха за Иван безумни неща, които българската общественост за жалост прие. Прие ги като голата истина, а нито едно от тях не беше подкрепено с факти, нито с доказателства, нито с дела. Боя се, че Иван е жертва на ужасно многото посредствени хора, които има у нас, а Иван не беше такъв.

Нина Александрова: Кой е този човек, след смъртта на Иван Тодоров Доктора ще му кажете ли името?

Георги Георгиев: Това е човек, който има изумителен имидж, изумителен рейтинг, изумителна кариера и изумителни пари, но с изумителна посредственост.

Хммм. Кой ли е този човек? Някой сеща ли се? :?: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Lawyer
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Lawyer » Чет 23 фев 2006 15:56

Е, щом Мартин Карбовски цитираме, много зле е работата!

Потребителски аватар
DEKSTAR
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот DEKSTAR » Чет 23 фев 2006 16:22

Иван Тодоров - Доктора Няма да е нито първия нито последния който поблично ще застрелят.И ти да изпереш сумати и милиони (66милиона) пари и да имаш връзка с 5 държави и си мислиш че ще те остаят жив.Той пак кат оцеля 3 пъти тоз път неможа.То оставаше и със толкоз куршуми да остане жив другия път трябваше направо с гранатомет laser да го стрелят.От давна съм се убедил че в БЪЛГАРИЯ правосъдия няма иначе тоз до сега трабваше да е във затвора а той човека си кара кола за 200 000евро.От де ги е взел от закуски.

Ако не съм прав ме поправете.

Потребителски аватар
Vlad777
King of the Road
King of the Road
Автомобил: Passat B8 BiTDI 4m CUAA
Двигател: MK2 RP+PG+PB Jetta Coupe+T-Roc
Контакти:

Мнениеот Vlad777 » Чет 23 фев 2006 17:09

DEKSTAR написа:Ако не съм прав ме поправете.

...ами не си прав! bleh1

Човечеца цял живот нощни смени, нерви, труд, да изкара някой лев и понеже сички му завиждат искат да го утепат.

И гу утепаха горкия...

Потребителски аватар
musura
Сър
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот musura » Чет 23 фев 2006 22:18

Карбовски написа:у нас, ако имахме поне един свестен прокурор, който си вършеше работата, щяхме да имаме поне един прокурорски труп. Ако у нас поне един политик си вършеше работата както трябва в тази престъпна държава, щяхме да имаме поне един политически димящ труп. Но ние нямаме – нямаме смел и нормален политик, който да поиска да се жертва в името на истината, пък нататък каквото сабя покаже. А това, което разбрахме дотук е, че БСП не е готова да се раздели със мафията, която сама организира преди 10 години.

bowdown

@scuba - ББ :)

Върни се в “ОФФ-Топик - други”