Ромпетрол вече в Добрич
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- relaxxx
- Автомобил: 4x4
- Двигател:
- Контакти:
Мм Ромпетрол са най - големите. Аз само 2 пъти съм зареждал от тях газ до враца, обаче останах потресен от разхода на колата. Не знам какво е по различното но за същите литри/пари изминах 30 - 40 км. повече от колкото нормално. Правилото се потвърди и 2 -та пъти. Който има възможност, нека зареди там и да сподели, аз съм супер доволен.
relaxxx написа:Мм Ромпетрол са най - големите. Аз само 2 пъти съм зареждал от тях газ до враца, обаче останах потресен от разхода на колата. Не знам какво е по различното но за същите литри/пари изминах 30 - 40 км. повече от колкото нормално. Правилото се потвърди и 2 -та пъти. Който има възможност, нека зареди там и да сподели, аз съм супер доволен.
няма начин. Като се прибера в Добрич ще пробвам и там да видя как е. Аз до сега не съм чувал коментари за тази верига. Все ми се струва че е някаква шит. Ам ще пробвам
- kav4o
- Автомобил: VW Golf MK2
- Двигател: ABF 1988
faint написа:аз лично откак открих Ромпетрол в Бургас..в друга бензиностанция не съм стъпвал.. даже Еко-то бая ме разочарова с качеството на горивата си в сравнение с Ромпетрол-а
KOKO ГЕОРГИЕВ написа:Направо е пълно с некомпетентни мнения поради незнание. Ромпетрол е веригата бензиностанции на рафинерията Petromidia в Констанца(най-модерната в Румъния) и затова настъпват в Северна България. Тук в България не съм зареждал при тях, но 2003 г. зареждах 2-пъти тяхна нафта Euro3 в Румъния и мога да Ви кажа, че бях изключително очарован - по-нисък разход и перфектен вървеж.
relaxxx написа:Мм Ромпетрол са най - големите. Аз само 2 пъти съм зареждал от тях газ до враца, обаче останах потресен от разхода на колата. Не знам какво е по различното но за същите литри/пари изминах 30 - 40 км. повече от колкото нормално. Правилото се потвърди и 2 -та пъти. Който има възможност, нека зареди там и да сподели, аз съм супер доволен.
Дотук три много добри отзива за Ромпетрол

- gr_kanev
- Доктора
- Автомобил: VW Transporter T5 2006
- Двигател: AXD
ТУК можеш да прочетеш също доста отзиви за Ромпетрол. Като цяло са добри, стига да не уцелиш някоя "не съвсем чиста".
- MK4
- Автомобил: Seat Leon
- Двигател: ARY 2003
Re: Ромпетрол вече в Добрич
някой има ли актуална информация за качестовто на горивата на Ромпетрол, най-вече бензина ме интересува, имат ли високооктанов и как е сравнен с Лукойл 98, ОМВ100, Кинитрон100 и т.н.
- Stivi
- Автомобил:
- Двигател:
Покрай колкото бензиностанции на Ромпетрол съм минал повече от една кола спряла не съм виждал поради което продължавам да ги подминавам. Ако са чак толкова яки колкото ги описват би трябвало вече да се разчуло и да става навалица?? А и какво значение има колко е модерна рафинерията като се има предвид че след излизането на цистерната от нея с състава и качеството на съдържанието започват да се случват странни неща преди да попадне в резервоарите ни и тези неща не зависят от рафинерията а от сръчните момчета по пътя на горивото повечето от които рядко дават пари за него...!
-
- Автомобил:
- Двигател:

- kjm
- Автомобил: audi a3
- Двигател: ALH
тук съм бил свидетел как един и същи камион зарежда Ромпетрол и Шел
- Stivi
- Автомобил:
- Двигател:
pitagor написа:тук съм бил свидетел как един и същи камион зарежда Ромпетрол и Шел
А сега де

- kjm
- Автомобил: audi a3
- Двигател: ALH
работя в стр,борса и казвам какво съм видял с очите си
- jijibs
- Автомобил:
- Двигател:
Аз съм зареждал два пъти на Ромпетрол. Веднъж в Каварна чаках сума ти време да ми се напълни бутилката (LPG), но ми омръзна да чакам и платих на човека НА РЪКА и после ми даде мн добър разход до Бургас през Обзор. След тази случка заредих в Бургас и заприказвах там служителя за горивата, но не помня какво ми говореше, защото като видях колонката паднах 25 литра газ и си продължава при 20 литра бутилка, накарах го да спре, платих си на каса този път и повече не съм стъпал там.
А иначе съм забелязал на касовата бележка си пише дали е на Лукойл примерно бензиностанцията или на едикой си ЕТ. И цените вътре забелязвам, че се различават (амбипур-а примерно). Иначе лейбъла лукойлски.
А иначе съм забелязал на касовата бележка си пише дали е на Лукойл примерно бензиностанцията или на едикой си ЕТ. И цените вътре забелязвам, че се различават (амбипур-а примерно). Иначе лейбъла лукойлски.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”