Ромпетрол вече в Добрич

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
relaxxx
Автомобил: 4x4
Двигател:
Контакти:

Мнениеот relaxxx » Нед 15 юли 2007 18:32

Мм Ромпетрол са най - големите. Аз само 2 пъти съм зареждал от тях газ до враца, обаче останах потресен от разхода на колата. Не знам какво е по различното но за същите литри/пари изминах 30 - 40 км. повече от колкото нормално. Правилото се потвърди и 2 -та пъти. Който има възможност, нека зареди там и да сподели, аз съм супер доволен.

Потребителски аватар
6opow
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот 6opow » Нед 15 юли 2007 18:39

relaxxx написа:Мм Ромпетрол са най - големите. Аз само 2 пъти съм зареждал от тях газ до враца, обаче останах потресен от разхода на колата. Не знам какво е по различното но за същите литри/пари изминах 30 - 40 км. повече от колкото нормално. Правилото се потвърди и 2 -та пъти. Който има възможност, нека зареди там и да сподели, аз съм супер доволен.

няма начин. Като се прибера в Добрич ще пробвам и там да видя как е. Аз до сега не съм чувал коментари за тази верига. Все ми се струва че е някаква шит. Ам ще пробвам

Потребителски аватар
kav4o
Автомобил: VW Golf MK2
Двигател: ABF 1988

Мнениеот kav4o » Нед 15 юли 2007 19:06

faint написа:аз лично откак открих Ромпетрол в Бургас..в друга бензиностанция не съм стъпвал.. даже Еко-то бая ме разочарова с качеството на горивата си в сравнение с Ромпетрол-а :?

KOKO ГЕОРГИЕВ написа:Направо е пълно с некомпетентни мнения поради незнание. Ромпетрол е веригата бензиностанции на рафинерията Petromidia в Констанца(най-модерната в Румъния) и затова настъпват в Северна България. Тук в България не съм зареждал при тях, но 2003 г. зареждах 2-пъти тяхна нафта Euro3 в Румъния и мога да Ви кажа, че бях изключително очарован - по-нисък разход и перфектен вървеж. :wink:

relaxxx написа:Мм Ромпетрол са най - големите. Аз само 2 пъти съм зареждал от тях газ до враца, обаче останах потресен от разхода на колата. Не знам какво е по различното но за същите литри/пари изминах 30 - 40 км. повече от колкото нормално. Правилото се потвърди и 2 -та пъти. Който има възможност, нека зареди там и да сподели, аз съм супер доволен.

Дотук три много добри отзива за Ромпетрол :D Ще трябва и аз да пробвам :D Може да споделите нещо повече,къде зареждахте преди Ромпетрол :wink: Аз очаквах нащо по-лошо от нашите горива,но ще се окаже че от нашите по-лоши няма :001: :37:

Потребителски аватар
gr_kanev
Доктора
Автомобил: VW Transporter T5 2006
Двигател: AXD

Мнениеот gr_kanev » Нед 15 юли 2007 20:07

ТУК можеш да прочетеш също доста отзиви за Ромпетрол. Като цяло са добри, стига да не уцелиш някоя "не съвсем чиста".

Потребителски аватар
juve
Автомобил: Pasat B3-Seat Leon TDI
Двигател: AAZ - ALH

Мнениеот juve » Нед 15 юли 2007 21:38

Хм.... аз лично не съм зареждал нафта от тях , но едно знам Няма начин някой да стъпи на БГ земя и да не я подкара по български :evil: С Ром или с Мангал в името - все тая - очаквайте рубриката " Голямата манара с плюнка " ...скоро...

Потребителски аватар
Pichaga
Антиспамър №1
Антиспамър №1
Автомобил: Opel Zafira B
Двигател: Z19DT
Контакти:

Мнениеот Pichaga » Пон 16 юли 2007 9:30

Ромпетрол имат бензиностанция в София на Ломско шосе след Била, но я развалиха и сега и правят основен ремонт
сменят всичко, взеха някаква стара....
иначе доколкото знам Петромидия е собственост на ОМВ :roll:

Потребителски аватар
Tod
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Tod » Пон 16 юли 2007 11:51

faf4o написа:
chefito написа:ако може някой да обясни и какво е това Ромпетрол? Ром с лимонов сок съм чувал ама с петрол...

Роми,отворили бензиностанция :)

Cool mhihi

Потребителски аватар
maiz
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот maiz » Пон 16 юли 2007 12:29

Някой друг от Добрич освен мен да е заредил , и да сподели впечатления.Нафтата им е добра поне за сега.

Потребителски аватар
MK4
Автомобил: Seat Leon
Двигател: ARY 2003

Re: Ромпетрол вече в Добрич

Мнениеот MK4 » Сря 22 юли 2009 9:42

някой има ли актуална информация за качестовто на горивата на Ромпетрол, най-вече бензина ме интересува, имат ли високооктанов и как е сравнен с Лукойл 98, ОМВ100, Кинитрон100 и т.н.

Потребителски аватар
Stivi
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Stivi » Сря 22 юли 2009 10:41

Покрай колкото бензиностанции на Ромпетрол съм минал повече от една кола спряла не съм виждал поради което продължавам да ги подминавам. Ако са чак толкова яки колкото ги описват би трябвало вече да се разчуло и да става навалица?? А и какво значение има колко е модерна рафинерията като се има предвид че след излизането на цистерната от нея с състава и качеството на съдържанието започват да се случват странни неща преди да попадне в резервоарите ни и тези неща не зависят от рафинерията а от сръчните момчета по пътя на горивото повечето от които рядко дават пари за него...!

Symptom
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Symptom » Сря 22 юли 2009 15:41

:Mr Green Fun Колега Stivi, ако така съдим то във Враца OMV трябваше вече даса го запалили защото там се продава откровенна вода.Да вода, на бащата самарата 2 пъти съм свалял карб. и точил ,че не иска да откъсне... не стъпвам там, но хора бол...как не разбират незнам. В Пловдив на Кукленско шосе с голфето... 13 разход, зор да го изхарча ,че страшен боклук...

Потребителски аватар
kjm
Автомобил: audi a3
Двигател: ALH

Мнениеот kjm » Сря 22 юли 2009 21:11

тук съм бил свидетел как един и същи камион зарежда Ромпетрол и Шел

Потребителски аватар
Stivi
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Stivi » Сря 22 юли 2009 21:21

pitagor написа:тук съм бил свидетел как един и същи камион зарежда Ромпетрол и Шел

А сега де :!: Ако колегата не работи в някоя конкурентна петролна фирма и цели да злепостави конкуренцията /което силно ме съмнява/ значи това е лъжичката катран която ще прецака кацата с меда тоест ще развенчае мита за "истинската и неповторима" румънска нафта :mrgreen:

Потребителски аватар
kjm
Автомобил: audi a3
Двигател: ALH

Мнениеот kjm » Чет 23 юли 2009 20:37

работя в стр,борса и казвам какво съм видял с очите си

Потребителски аватар
jijibs
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот jijibs » Чет 23 юли 2009 21:00

Аз съм зареждал два пъти на Ромпетрол. Веднъж в Каварна чаках сума ти време да ми се напълни бутилката (LPG), но ми омръзна да чакам и платих на човека НА РЪКА и после ми даде мн добър разход до Бургас през Обзор. След тази случка заредих в Бургас и заприказвах там служителя за горивата, но не помня какво ми говореше, защото като видях колонката паднах 25 литра газ и си продължава при 20 литра бутилка, накарах го да спре, платих си на каса този път и повече не съм стъпал там.
А иначе съм забелязал на касовата бележка си пише дали е на Лукойл примерно бензиностанцията или на едикой си ЕТ. И цените вътре забелязвам, че се различават (амбипур-а примерно). Иначе лейбъла лукойлски.

Върни се в “ОФФ-Топик - други”