groznika написа:hooligans написа:с едно извинение големо , но ние в България ли живеем или ?
ще ме извинявате но това е върха на Българската простотия...
ПП: справка , нека някой провери в турския форум на ФВ има ли тема за Великден....
ППП: дупетата си ги даваме постоянно , ама айде спрете да се нагъзвате когато не ви карат!!!
![]()
![]()
Аз пък ще подкрепя хулигана, не заради личните си крайно националистически възгледи, а заради друго:
В този форум съм вече от няколко години. Всяка година спорим по този конкретен въпрос и всяка година казвам едно и също. До сега не видях нито един мюсюлманин, будист и тн. да пуска тема с която да честити някой празник на колегите си християни...
Допълнително към това лично аз съм и атеист. Кой в какво и в кого вярва хич не ме бръсне. И ислямът и християнството и католицизма и будизма и тн. са ми еднакво безлични, но нали си говорехме за равностойно и колегиално отношение?
Няма да честитя на никой нито рамазан, нито великден нито нищо, но земете се о ръце защото темата е рядко ЛИЦЕМЕРНА
Честитите ислямски празник, а ревахте, че турчин управлявал страната... Ревахте, че новини на турски имало по националната тв... Ревахте от предложението да се направи изучаването на БЪЛГАРСКИ в училищата да не е задължително...
Теологичните и расови различия съществуват още от началото на света и ще останат до края. Колкото и да се залъгваме, че хората били равни, че расизмът бил лошо нещо, че така не се правело в модерното цивилизовано общество... това са фактите.
Да се пусне тема за ислямски празник в български форум намиращ се в България (държава официално изповядваща ортодоксално християнство) и посещаван от основно българска аудитория си е чисто завиране на нож в раната
А защо направо не написахте темата на турски за да им е още по шукар за вниманието на колегите мюсюлмани?![]()
Личното ми мнение е, че не трябва да има такива теми във форумите. Така ще е по-добре и за нас и за тях. Те ще си почетат празника и без вашето лицемерие.
Галин обича да ме квалифицира като провокатор във този форум, но докато аз си играя да си чеша клавиатурата и да се надприказвам с колегите истинската провокация са ей такива теми. Играете си със сух барут...
Подкрепям.И не мога да повярвам,че попадам за пореден път на подобна тема.Нямам нищо против празника и хората ,които празнуват на него.Няма да правя митинг, нито бойкот срещу това,но наистина нужно ли е да се пуска цяла тема за това?Имат си празник -да си го празнуват,защо трябва в АВТОМОБИЛЕН форум,да ме занимават с подобни глупости?Защо?