Напълно подкрепям съфорумника kokskok.

За твое сведение моята работа в този форум, освен че съм обикновен потребител като теб и като всеки един друг, аз също се грижа този форум, сайта и сървъра да функционират нормално, за да може всички ние, включително и ти да можеш да четеш това сега.kokskok написа:верно че е малко офтопик ама ще напиша тука че да видят всички
Евала васко написах го и на 1 друг там админ ли модератор нз кав
По цел ден се заниамвате с глупости а що цял месец не ми изтрихте палтената обява при положение че е изтекла ?
Кой знае колко още не изтрити има, имаш ли да кажеш нещо по въпроса или мнението ми ще изчезне безследно ?
Това според теб нормални думи ли са:kokskok написа:а не мога да разбера защо реши че това са обиди и вулагрни думи ,
Отделно сам си си признал, че обиждаш, което НЕ Е позволено тук в този форум.kokskok написа:ти и без тва си си тъп..ък така че голяма работа
Са ще питаш що те обиждам ли?
Щото си яко п...т, кво се оплакваш, вземи кажи ника и ние ли требе да се преебеме или ?
maslinka написа:Аз пък ще си кажа кой с кво ме пре**а.
Пуснах тема в Купува със снимка на капачка на лята джанта (1бр ми трябва) и др. работи.Та след няколко дни получавам л.с. от колега, който има такава капачка СЪЩАТА. В следващото л.с. капачките бяха 2бр и не се продаваха по-отделно, няма проблем взимам си ги да имам и резервна. После ми звъни и вика "Виж ся" имам 4бр дай да ти ги дам всичките за ..лв (5лв нагоре). Ми съгласих се, отивам в еконт, няма отвори виж и плати, ама аз плащам и си заминавам.Отварям плика и кво да скивам, 4бр съвсем различни от снимката ми, едната счупена на което отговора беше (ти ко искаш за тия пари), и ся аз кво да ги правя (ми на мен за кво са ми) и обеща да ми подари капачка ако му изпаднела от някъде (още го чакам).От няколко месеца стоят в Продава, и така и ще си останат.
Това за мен е пълен боклук - Rapinka
maxpayne написа:Няма да се изненадам ако се окаже, че ходят да ги крадат вечер из крайните квартали.
maslinka написа:maxpayne написа:Няма да се изненадам ако се окаже, че ходят да ги крадат вечер из крайните квартали.
Ами може и така да е щом за капачките ми вика че от битъл ги е "взел", без да гледа кви са.....в тъмното
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: d00mEr и 26 госта