внимавайте! вилнее измамник!

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
p_queensgod
Автомобил:
Двигател:

Re: внимавайте! вилнее измамник от седмица насам!

Мнениеот p_queensgod » Съб 19 сеп 2009 13:12

Аз не мисля, че тъпичък и прост са груби думи.
Напълно подкрепям съфорумника kokskok.
:banghead:

Потребителски аватар
vasstop
Гадфадъ'
Гадфадъ'
Автомобил: Golf 2 syncro
Двигател: 1P 1990
Контакти:

Мнениеот vasstop » Съб 19 сеп 2009 22:12

kokskok написа:верно че е малко офтопик ама ще напиша тука че да видят всички
Евала васко написах го и на 1 друг там админ ли модератор нз кав
По цел ден се заниамвате с глупости а що цял месец не ми изтрихте палтената обява при положение че е изтекла ?
Кой знае колко още не изтрити има
, имаш ли да кажеш нещо по въпроса или мнението ми ще изчезне безследно ?
За твое сведение моята работа в този форум, освен че съм обикновен потребител като теб и като всеки един друг, аз също се грижа този форум, сайта и сървъра да функционират нормално, за да може всички ние, включително и ти да можеш да четеш това сега.
А за платените обяви - вместо да кажеш благодаря, че ми оставихте темата, другия месец ще платя и за двата месеца, ти плюещ.
Не те разбирам, явно езикът ти във форума е израз на твоята култура и горния ти пост го приемам като чисто проба злоба и завист, нищо друго.
А относно срока на изтичане на обявите - има кой да следи за това нешо и въобще няма връзка с естеството на тази тема.
Предупреждението ти беше направено за държане на груб и вулгарен език във форуна, което противоречи на правилата и ако продължаваш по същия начин, единствено можеш сам да си навредиш, рефлектирайки върху твоите възможности първо - да пишеш тук и второ - да можеш да четеш.
Надявам се да си вземеш бележка.

kokskok
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот kokskok » Съб 19 сеп 2009 23:22

аз не съм искал да я удалжавам обявата и за това няма за какво да си доплащам иначе нямаше проблеми да си допалтя а не мога да разбера защо реши че това са обиди и вулагрни думи ,
Представам си ако случайно някой в задръстването някой ти пожелаи най добри пожелания към (член от семейството) сигурно издивяваш слизаш, и го банваш и модваш ?

Потребителски аватар
vasstop
Гадфадъ'
Гадфадъ'
Автомобил: Golf 2 syncro
Двигател: 1P 1990
Контакти:

Мнениеот vasstop » Съб 19 сеп 2009 23:26

kokskok написа:а не мога да разбера защо реши че това са обиди и вулагрни думи ,
Това според теб нормални думи ли са:
kokskok написа:ти и без тва си си тъп..ък така че голяма работа
Са ще питаш що те обиждам ли?
Щото си яко п...т, кво се оплакваш, вземи кажи ника и ние ли требе да се преебеме или ?
Отделно сам си си признал, че обиждаш, което НЕ Е позволено тук в този форум.
Достатъчно конкретен ли бях?

Потребителски аватар
empaher
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот empaher » Вто 01 дек 2009 21:55

Друго което мога да кажа е,че дори да не е отметнато да се гледа пратката преди да се плати,пак може да бъде прегледана стоката.Лично на мен ми с е е случвало да забравя да упомена да се гледа.На следващия ден когато момчето отишло да гледа ми се обадиха да ме питат може ли да гледат.Така ,че не е невъзможно да се преглежда пратката!

Потребителски аватар
maslinka
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот maslinka » Чет 03 дек 2009 22:49

Аз пък ще си кажа кой с кво ме пре**а.
Пуснах тема в Купува със снимка на капачка на лята джанта (1бр ми трябва) и др. работи.Та след няколко дни получавам л.с. от колега, който има такава капачка СЪЩАТА. В следващото л.с. капачките бяха 2бр и не се продаваха по-отделно, няма проблем взимам си ги да имам и резервна. После ми звъни и вика "Виж ся" имам 4бр дай да ти ги дам всичките за ..лв (5лв нагоре). Ми съгласих се, отивам в еконт, няма отвори виж и плати, ама аз плащам и си заминавам.Отварям плика и кво да скивам, 4бр съвсем различни от снимката ми, едната счупена на което отговора беше (ти ко искаш за тия пари), и ся аз кво да ги правя (ми на мен за кво са ми) и обеща да ми подари капачка ако му изпаднела от някъде (още го чакам).От няколко месеца стоят в Продава, и така и ще си останат.
Това за мен е пълен боклук - Rapinka

ilimat
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот ilimat » Пон 14 дек 2009 12:22

като се сетя, че почти бях готова да купя една перка от тук с куриер... :dummy: Благодаря!

Потребителски аватар
maxpayne
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот maxpayne » Сря 16 дек 2009 10:44

maslinka написа:Аз пък ще си кажа кой с кво ме пре**а.
Пуснах тема в Купува със снимка на капачка на лята джанта (1бр ми трябва) и др. работи.Та след няколко дни получавам л.с. от колега, който има такава капачка СЪЩАТА. В следващото л.с. капачките бяха 2бр и не се продаваха по-отделно, няма проблем взимам си ги да имам и резервна. После ми звъни и вика "Виж ся" имам 4бр дай да ти ги дам всичките за ..лв (5лв нагоре). Ми съгласих се, отивам в еконт, няма отвори виж и плати, ама аз плащам и си заминавам.Отварям плика и кво да скивам, 4бр съвсем различни от снимката ми, едната счупена на което отговора беше (ти ко искаш за тия пари), и ся аз кво да ги правя (ми на мен за кво са ми) и обеща да ми подари капачка ако му изпаднела от някъде (още го чакам).От няколко месеца стоят в Продава, и така и ще си останат.
Това за мен е пълен боклук - Rapinka

Ааа тази rapinka и на мен ми продаде предна емблема за Г4, дето не ставаше на Г4. Ама понеже като я взимах беше тъмно и само грубо премерих дали пасва размера, но не съм гледал, че щипките отзад се разминават изцяло. Като го питах откъде я взел ми вика "ми от разни морги". На другия ден му пращам ЛС, че ми е продал емблема дето не става ми вика "ми да си гледал".

Няма да се изненадам ако се окаже, че ходят да ги крадат вечер из крайните квартали.

Потребителски аватар
maslinka
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот maslinka » Сря 16 дек 2009 20:27

maxpayne написа:Няма да се изненадам ако се окаже, че ходят да ги крадат вечер из крайните квартали.

Ами може и така да е щом за капачките ми вика че от битъл ги е "взел", без да гледа кви са.....в тъмното

Потребителски аватар
koko_GTI
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот koko_GTI » Сря 13 яну 2010 21:10

maslinka написа:
maxpayne написа:Няма да се изненадам ако се окаже, че ходят да ги крадат вечер из крайните квартали.

Ами може и така да е щом за капачките ми вика че от битъл ги е "взел", без да гледа кви са.....в тъмното

мале представям си ако мерна някой да се газундри до голфа ми и да се мъчи да открадне нещо. направо му пълня задника със стоп патрони от терасата :)

Потребителски аватар
GREEN_lADY
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот GREEN_lADY » Чет 04 фев 2010 13:59

а тази тема докога ще седи като "важна"?Първо не е само 1 измамник в този форум,2ро че вилнее от седмица насам го пише от март 2009 дълга ще да е тази седмица :roll:

Потребителски аватар
Varbona
El Presidente
Автомобил:
Двигател:

Re: внимавайте! вилнее измамник!

Мнениеот Varbona » Чет 04 фев 2010 15:24

:да:

откачам (темата)

Потребителски аватар
Americanec
Автомобил:
Двигател:

Re: внимавайте! вилнее измамник!

Мнениеот Americanec » Пон 08 фев 2010 10:05

Ами направете както в Ebay... като купиш нещо от някой да може да се остава или мнение или някакав рейтинг....така знаеш дали купуваш от надежден,дали е продавл преди това....

Върни се в “ОФФ-Топик - други”