Потребител gazi2006 върти кофти номера или АЗ !
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- enigma79
- Предупреждение за вечен БАН
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Потребител gazi2006 върти кофти номера или АЗ !
Зави си и от офиса,с какво натоварване е,тука за Хасково аз ползвам най близкия ми и независимо че е в центара,не е толкова натоварен,но това не пречи досег 2ти да неми пратят смс,но като знам че чакам нещо и знам кога трябва да престигне,отивам и си го взимам,а сега се сетих че и на мен ми бяха объркали поръчката,вместо в този офис,са я изпратели в другия на края на града,кой виновен не разбрах,но само това е за сега 

- kacarov_dupnitsa
- Автомобил: Ауди А6
- Двигател:
- Контакти:
Добре а, за това какво мислите сега:
ogata но се оказа че се бяхме разбрали за 20 лв наложен платеж + разходите по транспорта за моя сметка, а той беше сложил 35 лв наложен платеж + разходите за моя сметка.
п.п. Мисля че е имало разбиране, доразбиране и накрая недоразбиране
п.п.2. Или не са се разбрали за цената или потребител gazi2006 върти кофти номер
ogata но се оказа че се бяхме разбрали за 20 лв наложен платеж + разходите по транспорта за моя сметка, а той беше сложил 35 лв наложен платеж + разходите за моя сметка.
п.п. Мисля че е имало разбиране, доразбиране и накрая недоразбиране
п.п.2. Или не са се разбрали за цената или потребител gazi2006 върти кофти номер
А това прочетохте ли го?

smolki написа:Аз работя в Еконт и мога да гарантирам, че колегата Гази казва истината. Куриерската услуга е платена от подателя(Гази2006), а наложеният платеж е 20лв.
Здравейте колеги,
изчетох всичко по темата и се радвам че я пуснах тук. Все пак хората са казали, че в спора се ражда истината. Наистина може да се окаже, че вината не е нито в мен, нито в колегата ,а просто да се е случило някакво безумно недоразумение. Относно цената 25 и 35 не отричам че може и аз да съм се заблудил, да ми се е пречуло и т.н. ,тъй като товарителница не съм видял. Просто влязох в еконт докато говорих по телефона, казах си името и като ми казаха цената си излязох.
Понеже всеки е прав сам за себе си - не твърдя че аз съм виновен, но изобщо отричам в този момент и gazi да има вина. Искам да му се извиня също така и за моя "тон" на писане, но след като цял ден заради някакво друго недоразумение случващо се в Добрич (което може да е пълна случайност, както беше казал някой по-назад) ми загряха телефона + напрежението което ми поднася работната среда (както се случва със всеки един от нас), може да съм бил малко изнервен и афектиран.
Да не говорим, че аз съм един от вас - фен на vw, който не е тук от вчера и не бих желал заради едно недоразумение да си разваля името тук.
Моето предложение е следното: Нека приемем че поради независещи от нас с gazi причини се е случило някакво разминаване, за което никой от нас двамата няма вина. Ако gazi има някакви претенции или желае да му заплатя някакъв разход - нека се свърже с мен за да се доуточним.
И нека наистина да се сложи край на това, защото на вас може да ви е смешно, но нас да ни е тъжно, но като цяло просто е жалко да се разправяме и да си разваляме добрите взаимоотношения за някакви дребни суми.
Приятен ден на всички и ще чакам gazi да ми отговори тук или на лс.
изчетох всичко по темата и се радвам че я пуснах тук. Все пак хората са казали, че в спора се ражда истината. Наистина може да се окаже, че вината не е нито в мен, нито в колегата ,а просто да се е случило някакво безумно недоразумение. Относно цената 25 и 35 не отричам че може и аз да съм се заблудил, да ми се е пречуло и т.н. ,тъй като товарителница не съм видял. Просто влязох в еконт докато говорих по телефона, казах си името и като ми казаха цената си излязох.
Понеже всеки е прав сам за себе си - не твърдя че аз съм виновен, но изобщо отричам в този момент и gazi да има вина. Искам да му се извиня също така и за моя "тон" на писане, но след като цял ден заради някакво друго недоразумение случващо се в Добрич (което може да е пълна случайност, както беше казал някой по-назад) ми загряха телефона + напрежението което ми поднася работната среда (както се случва със всеки един от нас), може да съм бил малко изнервен и афектиран.
Да не говорим, че аз съм един от вас - фен на vw, който не е тук от вчера и не бих желал заради едно недоразумение да си разваля името тук.
Моето предложение е следното: Нека приемем че поради независещи от нас с gazi причини се е случило някакво разминаване, за което никой от нас двамата няма вина. Ако gazi има някакви претенции или желае да му заплатя някакъв разход - нека се свърже с мен за да се доуточним.
И нека наистина да се сложи край на това, защото на вас може да ви е смешно, но нас да ни е тъжно, но като цяло просто е жалко да се разправяме и да си разваляме добрите взаимоотношения за някакви дребни суми.
Приятен ден на всички и ще чакам gazi да ми отговори тук или на лс.

- hooligans
- Модератор

- Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
- Двигател: 1.6 AEE
дори и да е така , не бих ти продал нищо , че двоино ако даваш
айде със здраве и вече премисляй преди да наречеш някой измамник
айде със здраве и вече премисляй преди да наречеш някой измамник
- Luciano
- Автомобил: Golf IV
- Двигател: 1.9TDI AHF
- Контакти:
ОК...всичко разбрах, ама какво стана с 10-те обаждания по дяволите 
- Barboukov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
ogata написа:Относно цената 25 и 35 не отричам че може и аз да съм се заблудил, да ми се е пречуло и т.н. ,тъй като товарителница не съм видял. Просто влязох в еконт докато говорих по телефона, казах си името и като ми казаха цената си излязох.
Това те прави още по-виновен. Можеше спокойно да видиш пратката и товарителницата. Такива оправдания според мен не е редно да се приемат - имах работа, говорих по телефон и т.н. Тази пратка е поет ангажимент от твоя страна. Ако на работа трябва да свършиш нещо и не го направиш какво ще се случи?
-
eddyman
- Автомобил:
- Двигател:
Barboukov написа: Такива оправдания според мен не е редно да се приемат - имах работа, говорих по телефон и т.н.
така е. Човек трябва да си поеме отговорност за действията, независимо дали е действал афектиран, изнервен, имал много работа и тн., мен лично не би ме интересувало какви са ти мотивите, а факта че си постъпил по един или друг начин- batetony67
- Автомобил: VW Beetle
- Двигател: CU 1980
- Контакти:
Май-май дойде времето за довиждане на темата.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”