Потребител gazi2006 върти кофти номера или АЗ !

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
enigma79
Предупреждение за вечен БАН
Автомобил:
Двигател:

Re: Потребител gazi2006 върти кофти номера или АЗ !

Мнениеот enigma79 » Чет 01 апр 2010 13:12

Зави си и от офиса,с какво натоварване е,тука за Хасково аз ползвам най близкия ми и независимо че е в центара,не е толкова натоварен,но това не пречи досег 2ти да неми пратят смс,но като знам че чакам нещо и знам кога трябва да престигне,отивам и си го взимам,а сега се сетих че и на мен ми бяха объркали поръчката,вместо в този офис,са я изпратели в другия на края на града,кой виновен не разбрах,но само това е за сега mhihi

Потребителски аватар
kacarov_dupnitsa
Автомобил: Ауди А6
Двигател:
Контакти:

Мнениеот kacarov_dupnitsa » Чет 01 апр 2010 13:12

Добре а, за това какво мислите сега:

ogata но се оказа че се бяхме разбрали за 20 лв наложен платеж + разходите по транспорта за моя сметка, а той беше сложил 35 лв наложен платеж + разходите за моя сметка.

п.п. Мисля че е имало разбиране, доразбиране и накрая недоразбиране :roll:
п.п.2. Или не са се разбрали за цената или потребител gazi2006 върти кофти номер :lol:

Потребителски аватар
Nafta
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Nafta » Чет 01 апр 2010 13:20

А това прочетохте ли го?

smolki написа:Аз работя в Еконт и мога да гарантирам, че колегата Гази казва истината. Куриерската услуга е платена от подателя(Гази2006), а наложеният платеж е 20лв.

:roll:

Потребителски аватар
ogata
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ogata » Чет 01 апр 2010 14:46

Здравейте колеги,

изчетох всичко по темата и се радвам че я пуснах тук. Все пак хората са казали, че в спора се ражда истината. Наистина може да се окаже, че вината не е нито в мен, нито в колегата ,а просто да се е случило някакво безумно недоразумение. Относно цената 25 и 35 не отричам че може и аз да съм се заблудил, да ми се е пречуло и т.н. ,тъй като товарителница не съм видял. Просто влязох в еконт докато говорих по телефона, казах си името и като ми казаха цената си излязох.

Понеже всеки е прав сам за себе си - не твърдя че аз съм виновен, но изобщо отричам в този момент и gazi да има вина. Искам да му се извиня също така и за моя "тон" на писане, но след като цял ден заради някакво друго недоразумение случващо се в Добрич (което може да е пълна случайност, както беше казал някой по-назад) ми загряха телефона + напрежението което ми поднася работната среда (както се случва със всеки един от нас), може да съм бил малко изнервен и афектиран.

Да не говорим, че аз съм един от вас - фен на vw, който не е тук от вчера и не бих желал заради едно недоразумение да си разваля името тук.

Моето предложение е следното: Нека приемем че поради независещи от нас с gazi причини се е случило някакво разминаване, за което никой от нас двамата няма вина. Ако gazi има някакви претенции или желае да му заплатя някакъв разход - нека се свърже с мен за да се доуточним.

И нека наистина да се сложи край на това, защото на вас може да ви е смешно, но нас да ни е тъжно, но като цяло просто е жалко да се разправяме и да си разваляме добрите взаимоотношения за някакви дребни суми.

Приятен ден на всички и ще чакам gazi да ми отговори тук или на лс. :beer

Потребителски аватар
hooligans
Модератор
Модератор
Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
Двигател: 1.6 AEE

Мнениеот hooligans » Чет 01 апр 2010 14:48

дори и да е така , не бих ти продал нищо , че двоино ако даваш
айде със здраве и вече премисляй преди да наречеш някой измамник

Потребителски аватар
Luciano
Автомобил: Golf IV
Двигател: 1.9TDI AHF
Контакти:

Мнениеот Luciano » Чет 01 апр 2010 14:49

ОК...всичко разбрах, ама какво стана с 10-те обаждания по дяволите :twisted:

Потребителски аватар
Barboukov
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Barboukov » Чет 01 апр 2010 14:53

ogata написа:Относно цената 25 и 35 не отричам че може и аз да съм се заблудил, да ми се е пречуло и т.н. ,тъй като товарителница не съм видял. Просто влязох в еконт докато говорих по телефона, казах си името и като ми казаха цената си излязох.

Това те прави още по-виновен. Можеше спокойно да видиш пратката и товарителницата. Такива оправдания според мен не е редно да се приемат - имах работа, говорих по телефон и т.н. Тази пратка е поет ангажимент от твоя страна. Ако на работа трябва да свършиш нещо и не го направиш какво ще се случи?

eddyman
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот eddyman » Чет 01 апр 2010 15:29

Barboukov написа: Такива оправдания според мен не е редно да се приемат - имах работа, говорих по телефон и т.н.
:да: така е. Човек трябва да си поеме отговорност за действията, независимо дали е действал афектиран, изнервен, имал много работа и тн., мен лично не би ме интересувало какви са ти мотивите, а факта че си постъпил по един или друг начин

Потребителски аватар
batetony67
Автомобил: VW Beetle
Двигател: CU 1980
Контакти:

Мнениеот batetony67 » Чет 01 апр 2010 18:35

Май-май дойде времето за довиждане на темата.

Върни се в “ОФФ-Топик - други”