За пратка на стикер и връзка на ФВ
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- balrog
- Автомобил: VW Polo
- Двигател: AFT 1998
- Контакти:
За пратка на стикер и връзка на ФВ
Здравейте колеги. Точно преди 1 седмица си поръчах стикер и връзка на фв от клубния магазин, но и до днес не са ми се обадили или пратили СМС от еконт за доставката, както обикновено. Въпроса ми е кой е човека който се занимава с тези неща??? Ако прочете тази тема нека ми пиши на ЛС дали го е пратил ,кога или не е и кога ще го прати??? Или ако го е пратил да ходя да го диря по офисите защото не сам получил никакво известие за пратка
Става въпрос за В.Търново...

-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: За пратка на стикер и връзка на ФВ
колега често ми се случвало да не ми пратят смс
и като ида в офиса им и те ми казват ми дам тука ти е пратката
може да идиш да провериш в този офис в които си дал за получаване на пратката
и като ида в офиса им и те ми казват ми дам тука ти е пратката

може да идиш да провериш в този офис в които си дал за получаване на пратката
- scuba
- R.I.P. Holy Diver
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
ako тоя дето не го е пратил го прочете.. да ми звънне.. в петък пътувам за Търново... Няма проблем да го донеса. Тъкмо ще спестим на момчето куриерски разходи
- balrog
- Контакти:
Сигурно утре след работа, ако не са затворили ще питам има ли нещо за мен... А на колегата СКУБА благодаря сърдечно

- Snejoky
- R.I.P
- Автомобил:
- Двигател:
Все пак да не забравяме, че Август е отпускарски сезон! Хората, които отговарят за пратките не са денонощно във форума. Все пак и на тях им се налага да почиват от време на време.
- theraven
- Автомобил: Golf Mk4 Sport Edition
- Двигател: SDI
- Контакти:
Здравей, колега. В момента аз и още двама души се занимаваме с поръчките във Фен шопа. Както по-горе написа един колега, август е, аз съм в провинцията в момента поради неприятен повод, другите две момчета работят здраво и цялата координация я извършваме по телефона. Нека не забравяме, че целият този онлайн магазин се движи от хора с чисто идеални подбуди, в свободното им време, на лични средства за транспорт и така нататък. Не бях влизал във входящата поща от няколко дни, видях ти поръчката и ти обещавам, че в началото на другата седмица ще я получиш. Даже бих минал лично да ти я оставя, понеже имам път натам, имам външен стикер от една върната поръчка, но нямам в себе си в момента връзки за врат. Извинявам се на теб и всички колеги, които очакват пратки. Нито една поръчка не е останала необработена, непрочетена, всичко се преглежда поотделно, просто нещата не стават от днес за утре...
Поздрави и лека вечер.
Поздрави и лека вечер.
- Dead man
- Предупреждение за вечен БАН
- Автомобил: Hyundai Sonata 2007
- Двигател: 2.0 16V 145HP
- Контакти:
Мите,каза го най-точно !!
Колегите,които се занимаваме с пратките имаме и други занимания извън форума...
Работим,пием,гледаме си жените и почиваме от време на време...
Всичко което правим е на доброволни начала,без да имаме някаква финансова изгода за нас-целта е колеги като теб да станат още по-големи фенове на марката,Форума и Клуба...

Колегите,които се занимаваме с пратките имаме и други занимания извън форума...

Работим,пием,гледаме си жените и почиваме от време на време...

Всичко което правим е на доброволни начала,без да имаме някаква финансова изгода за нас-целта е колеги като теб да станат още по-големи фенове на марката,Форума и Клуба...

- balrog
- Контакти:
Колеги аз нямам некав зор толкова ,но се бях притеснил, че нещата са изчезнал ли.
Или е станала някоя грешка. А за отпускарския месец , няма спор
Когато го пратите тогава ,няма никакъв проблем. Важното за мен беше да разбера ,че заявката ми не е изчезнала безследно
Фен съм и такъв ще си остана
Ако се сетите само, като го пратите да ми драсните едно ЛС да знам ,а ако не се тая 

- dobrin
- Чингис хан
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Колеги, ако искате да получите информация за направена от вас поръчка, просто ползвайте формата за контакт във форума относно рекламните материали, а именно fanshop(ат)vwclub.bg. Човекът, който се занимава с това, ще прочете мейла и ще ви отговори. Освен това, имейл или позвъняване ще получите само ако има проблем. В противен случай се чакайте пратката. И имайте търпение. Изпращането се извършва най-често веднъж на 10 дни.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”