За пратка на стикер и връзка на ФВ
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- balrog
- Автомобил: VW Polo
- Двигател: AFT 1998
- Контакти:
За пратка на стикер и връзка на ФВ
Здравейте колеги. Точно преди 1 седмица си поръчах стикер и връзка на фв от клубния магазин, но и до днес не са ми се обадили или пратили СМС от еконт за доставката, както обикновено. Въпроса ми е кой е човека който се занимава с тези неща??? Ако прочете тази тема нека ми пиши на ЛС дали го е пратил ,кога или не е и кога ще го прати??? Или ако го е пратил да ходя да го диря по офисите защото не сам получил никакво известие за пратка
Става въпрос за В.Търново...
-
ickoblicko
- Автомобил:
- Двигател:
Re: За пратка на стикер и връзка на ФВ
колега често ми се случвало да не ми пратят смс
и като ида в офиса им и те ми казват ми дам тука ти е пратката
може да идиш да провериш в този офис в които си дал за получаване на пратката
и като ида в офиса им и те ми казват ми дам тука ти е пратката
може да идиш да провериш в този офис в които си дал за получаване на пратката
- scuba
- R.I.P. Holy Diver
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
ako тоя дето не го е пратил го прочете.. да ми звънне.. в петък пътувам за Търново... Няма проблем да го донеса. Тъкмо ще спестим на момчето куриерски разходи
- balrog
- Контакти:
Сигурно утре след работа, ако не са затворили ще питам има ли нещо за мен... А на колегата СКУБА благодаря сърдечно

- Snejoky
- R.I.P
- Автомобил:
- Двигател:
Все пак да не забравяме, че Август е отпускарски сезон! Хората, които отговарят за пратките не са денонощно във форума. Все пак и на тях им се налага да почиват от време на време.
- theraven
- Автомобил: Golf Mk4 Sport Edition
- Двигател: SDI
- Контакти:
Здравей, колега. В момента аз и още двама души се занимаваме с поръчките във Фен шопа. Както по-горе написа един колега, август е, аз съм в провинцията в момента поради неприятен повод, другите две момчета работят здраво и цялата координация я извършваме по телефона. Нека не забравяме, че целият този онлайн магазин се движи от хора с чисто идеални подбуди, в свободното им време, на лични средства за транспорт и така нататък. Не бях влизал във входящата поща от няколко дни, видях ти поръчката и ти обещавам, че в началото на другата седмица ще я получиш. Даже бих минал лично да ти я оставя, понеже имам път натам, имам външен стикер от една върната поръчка, но нямам в себе си в момента връзки за врат. Извинявам се на теб и всички колеги, които очакват пратки. Нито една поръчка не е останала необработена, непрочетена, всичко се преглежда поотделно, просто нещата не стават от днес за утре...
Поздрави и лека вечер.
Поздрави и лека вечер.
- Dead man
- Предупреждение за вечен БАН
- Автомобил: Hyundai Sonata 2007
- Двигател: 2.0 16V 145HP
- Контакти:
Мите,каза го най-точно !!
Колегите,които се занимаваме с пратките имаме и други занимания извън форума...
Работим,пием,гледаме си жените и почиваме от време на време...
Всичко което правим е на доброволни начала,без да имаме някаква финансова изгода за нас-целта е колеги като теб да станат още по-големи фенове на марката,Форума и Клуба...

Колегите,които се занимаваме с пратките имаме и други занимания извън форума...
Работим,пием,гледаме си жените и почиваме от време на време...
Всичко което правим е на доброволни начала,без да имаме някаква финансова изгода за нас-целта е колеги като теб да станат още по-големи фенове на марката,Форума и Клуба...

- balrog
- Контакти:
Колеги аз нямам некав зор толкова ,но се бях притеснил, че нещата са изчезнал ли.
Или е станала някоя грешка. А за отпускарския месец , няма спор
Когато го пратите тогава ,няма никакъв проблем. Важното за мен беше да разбера ,че заявката ми не е изчезнала безследно
Фен съм и такъв ще си остана
Ако се сетите само, като го пратите да ми драсните едно ЛС да знам ,а ако не се тая 
Когато го пратите тогава ,няма никакъв проблем. Важното за мен беше да разбера ,че заявката ми не е изчезнала безследно
Ако се сетите само, като го пратите да ми драсните едно ЛС да знам ,а ако не се тая - dobrin
- Чингис хан
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Колеги, ако искате да получите информация за направена от вас поръчка, просто ползвайте формата за контакт във форума относно рекламните материали, а именно fanshop(ат)vwclub.bg. Човекът, който се занимава с това, ще прочете мейла и ще ви отговори. Освен това, имейл или позвъняване ще получите само ако има проблем. В противен случай се чакайте пратката. И имайте търпение. Изпращането се извършва най-често веднъж на 10 дни.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”