Не ви ли дразнят тъпите коментари по БНТ на мачовете?

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции

Не ви ли дразнят тъпите коментари по БНТ на мачовете?

Коментаторите на сапун
31
53%
Нека да живеят, и те деца хранят
14
24%
Не гледам мачове
14
24%

Общо гласове: 59
devil_vas
Автомобил: BMW 330Cd 261hp 591nm
Двигател:

Мнениеот devil_vas » Чет 06 юли 2006 0:58

Kozunak написа:... като гледах мачове изключвах звука и си пусках радио Гонг и оттам си слушах коментар...

и аз така правя :wink:
днес Пепи отново беше на висота, пак мереше разтоянията с точност до сантиметри, а Румен статистиката отново обясняваше как през 63-та еди какво си е станло :D :D :D

Потребителски аватар
Sara_Bold
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Sara_Bold » Чет 06 юли 2006 7:40

Kozunak написа:
Sara_Bold написа:Козунак,познавайки и аз тези хора мога да кажа,че напълно те подкрепям!Ценко,ако в 9ч. сутрина не изпие една бира поне неможе!Ама нали е държавна телевизия и всеки е на някого нещо си :evil:

а ти да не си колежка? 8) как да не ме подкрепяш то едва ли има човек който да е с всичкия си и да не мисли така.очевидно лентяйстване и губене на време и взимане на държавна заплата.а работа нулева самочувствие голямо!не ги разбирам аз така нещата!всеки е там по някаква родствена линия баджанак, шурей, брачед, съсед, брат, сестра, син, а това колко разбира от поста на който са го поставили НЯМА НИКАКВО ЗНАЧЕНИЕ.въпроса е работа да се върши и юруш на маслините.и то да беше само в спорта така, ами то е навсякъде.а ме е яд щото има и кадърни хора, които се развалят.

Не може да се каже,че съм била служител на телевизията,но ги познавам и са ми ясни/това ми наблюдение е от 8 години/!Около 10-ина човека си разбират от работата,а всички останали дори незнаят за какво са там!Претенциите им са до небето,а са без грам покритие!За съжаление така е от много време и съм почти сигурна,че няма шанс да се оправи независимо,че поне управата за момента е горе-долу добре!

Потребителски аватар
Kozunak
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Kozunak » Чет 06 юли 2006 9:05

Sara_Bold написа:
Kozunak написа:
Sara_Bold написа:Козунак,познавайки и аз тези хора мога да кажа,че напълно те подкрепям!Ценко,ако в 9ч. сутрина не изпие една бира поне неможе!Ама нали е държавна телевизия и всеки е на някого нещо си :evil:

а ти да не си колежка? 8) как да не ме подкрепяш то едва ли има човек който да е с всичкия си и да не мисли така.очевидно лентяйстване и губене на време и взимане на държавна заплата.а работа нулева самочувствие голямо!не ги разбирам аз така нещата!всеки е там по някаква родствена линия баджанак, шурей, брачед, съсед, брат, сестра, син, а това колко разбира от поста на който са го поставили НЯМА НИКАКВО ЗНАЧЕНИЕ.въпроса е работа да се върши и юруш на маслините.и то да беше само в спорта така, ами то е навсякъде.а ме е яд щото има и кадърни хора, които се развалят.

Не може да се каже,че съм била служител на телевизията,но ги познавам и са ми ясни/това ми наблюдение е от 8 години/!Около 10-ина човека си разбират от работата,а всички останали дори незнаят за какво са там!Претенциите им са до небето,а са без грам покритие!За съжаление така е от много време и съм почти сигурна,че няма шанс да се оправи независимо,че поне управата за момента е горе-долу добре!

напълно съм съгласен. :да:

Потребителски аватар
kotse_botse
Спортист - антипияница
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот kotse_botse » Чет 06 юли 2006 10:48

Мен принципно почти всички БГ коментатори ме дразнят, ама тия на това световно съвсем сцепиха мрака. Особено тия дъртите - Пепито и Калин Катев... нямам думи... а като почнат да обясняват как треньора не трябвало да играе с еди ква си тактика, а с друга и разни такива... направо си умирам колко ги разбират нещата и кви глупости говорят :-)

А иначе Томето си остава нумеро уно. Форевър енд евър. Неговата простотия си е от друга класа и няма смисъл да се коментира дори...

Потребителски аватар
audiokick
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот audiokick » Чет 06 юли 2006 12:49

ACCELERATOR написа:Единствено Пепито ми се набива неприятно на очи, с желанието си да бъде "оригинален" и да използва "сложни изрази", които обаче сам е превърнал в клишета, супер много дразни. Иначе другите като че ли са ОК.

Ка-аква по-оредна футболна драма Драги зрители!

Потребителски аватар
Kozunak
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Kozunak » Чет 06 юли 2006 12:59

audiokick написа:
ACCELERATOR написа:Единствено Пепито ми се набива неприятно на очи, с желанието си да бъде "оригинален" и да използва "сложни изрази", които обаче сам е превърнал в клишета, супер много дразни. Иначе другите като че ли са ОК.

Ка-аква по-оредна футболна драма Драги зрители!

Ка-аква по-оредна футболна драма уважаеми приятели на футбола! :lol:

Потребителски аватар
Bob.Baev
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Bob.Baev » Чет 06 юли 2006 13:06

аз съм запомнил две негови крилати фрази:
"Търкаля се, търкаля се коженото кълбо по зеления килим!"
и
"какъв анемичен пас на Бабаяро!"
:lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
kotse_botse
Спортист - антипияница
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот kotse_botse » Чет 06 юли 2006 13:41

bbaev написа:аз съм запомнил две негови крилати фрази:
"Търкаля се, търкаля се коженото кълбо по зеления килим!"
и
"какъв анемичен пас на Бабаяро!"
:lol: :lol: :lol:

Не може, не може футболист, участващ на световни футболни финали да допуска такива детински грешки mhihi

Върни се в “ОФФ-Топик - други”