Kozunak написа:Sara_Bold написа:Козунак,познавайки и аз тези хора мога да кажа,че напълно те подкрепям!Ценко,ако в 9ч. сутрина не изпие една бира поне неможе!Ама нали е държавна телевизия и всеки е на някого нещо си

а ти да не си колежка?

как да не ме подкрепяш то едва ли има човек който да е с всичкия си и да не мисли така.очевидно лентяйстване и губене на време и взимане на държавна заплата.а работа нулева самочувствие голямо!не ги разбирам аз така нещата!всеки е там по някаква родствена линия баджанак, шурей, брачед, съсед, брат, сестра, син, а това колко разбира от поста на който са го поставили НЯМА НИКАКВО ЗНАЧЕНИЕ.въпроса е работа да се върши и юруш на маслините.и то да беше само в спорта така, ами то е навсякъде.а ме е яд щото има и кадърни хора, които се развалят.
Не може да се каже,че съм била служител на телевизията,но ги познавам и са ми ясни/това ми наблюдение е от 8 години/!Около 10-ина човека си разбират от работата,а всички останали дори незнаят за какво са там!Претенциите им са до небето,а са без грам покритие!За съжаление така е от много време и съм почти сигурна,че няма шанс да се оправи независимо,че поне управата за момента е горе-долу добре!