Чувал, мазе, бой. Дистанционно? Грозника е в грешка. Пукай ги с нещо дето е под 1J дулна енергия.
Няма да пробие кожата ...но при добра скорост ще стане смърф. После може да си го добиеш - за разпознаване.
Крадат се лайстни от вратите отново
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Re: Крадат се лайстни от вратите отново
kris11 написа:Fix All na Soudal .Аз използвам него
Благодаря колега. Ще опитам с това

Последна промяна от Jettix на Пет 14 яну 2011 3:24, променено общо 2 пъти.
И мен ме прецакаха с една лайсна. Първо се чудех защо за тъпа пластмаса се излагат, после помислих "дали не са дефицитни" и долу горе така излезе - по моргите няма. Странното е, че нови са над 30лв. Намерих втора ръка ама пак отиде към 20лв. Имам каско ама не си струва висенето, писането и излагането за тия пари.
- simeon40
- Автомобил:
- Двигател:
На един приятел докато си чака на светофара един манго му отваря багажника и почва да рови
Оттогава нашия се заключва докато кара...

Ааааа няма оправия. Тия лайстни явно са много ценни. Тъкмо намерих за вратата и след последната клубна среща установих, че ми липсва малката част която е между вратата и калника. Няма начин да е паднала сама, личи си намесата и ако го намеря тоя юнак дето я е свалил ще си направя нови лайстни от естествена кожа след като я смъкна от гърба му 

- my heart iS iCe
- Автомобил:
- Двигател:
Jettix написа:Ааааа няма оправия. Тия лайстни явно са много ценни. Тъкмо намерих за вратата и след последната клубна среща установих, че ми липсва малката част която е между вратата и калника. Няма начин да е паднала сама, личи си намесата и ако го намеря тоя юнак дето я е свалил ще си направя нови лайстни от естествена кожа след като я смъкна от гърба му
И аз така си мислех, докато не хванах човека който ми драска колата! Смъквам му качулката и какво да видя ?! Момиче на 15, 16 години!? Чудех се да я ударя ли да я *** ли? Гледаше ме като миШ в атака! Бих му един шут по гЪза и го пратих да си ходи вкъщи. Та е такива има, няма какво да правят и свалят антени, лайстник драскат коли

аааа и това с драскането все още им е любимо занимание. имам си и аз една черта дето почва от предния десен фар, минава по цялата дясна страна и стига до края на багажника. добре поне, че цвета е светъл и не се забелязва много. как после да има човек желание да направи нещо по колата си... влагаш труд ,средства и накрая се появява едно такова творение на природата да ти потроши и малкото което успяваш да направиш 

- murzelamka
- Автомобил:
- Двигател:
И аз много се ядосвам за такива хулигански кражби. В една друга тема писах, че ми свиха акумулатора (за втори път тази зима), а днес гледам и емблемата отзад я няма. А понеже имам горчив опит с нея, я бях залепила от вътрешната страна хубаво с лепило... и пак не ги е спряло. 

- kris11
- VW експерт
- Автомобил: VW Sharan 7M8
- Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
- Контакти:
Споко . Вече 3 та дюза пръскалка за задна чистачка купувам. 2 пластмаси дето закриват дюзата.3 лайстни за задни врати, 3 комплекта фарове за мъгла, да и от неделя и 2 предни чистачки
Ега ти пак се започна с чистачките

Ега ти пак се започна с чистачките
- lou
- Автомобил: Passat Variant
- Двигател: BMR TDI
Колеги при мен съшо са се опитвали да ми вземат лявата шофьорска лайстна но тя понеже беше залена с силикон и не са могли да я измъкнат само от края е разлепена и стърчи ... мамито им крадливо
Иначе засега... антена, бленди, широк нож

- murzelamka
- Автомобил:
- Двигател:
Добавям... от тази сутрин ми няма и половината надпис - GOLF CL.
Кое ли ще е следващотот?
Кое ли ще е следващотот?

- kris11
- VW експерт
- Автомобил: VW Sharan 7M8
- Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
- Контакти:
murzelamka написа:Добавям... от тази сутрин ми няма и половината надпис - GOLF CL.
Кое ли ще е следващотот?
Следва другата половина от надписа . Така само в половин надпис е много грозно

- jr_flex
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
simeon40 написа:На един приятел докато си чака на светофара един манго му отваря багажника и почва да ровиОттогава нашия се заключва докато кара...
В този случая включваш задна скорост и натискаш рязко педала на газта, и следващия път мангото изобщо няма да е в състояние да достигне до багажника..
- tomata
- Автомобил: VW Passat B5 Alhambra
- Двигател: AWT AWC
jr_flex написа:simeon40 написа:На един приятел докато си чака на светофара един манго му отваря багажника и почва да ровиОттогава нашия се заключва докато кара...
В този случая включваш задна скорост и натискаш рязко педала на газта, и следващия път мангото изобщо няма да е в състояние да достигне до багажника..
колега ти изби рибата. Как така отвори и му рови в багажника. бати смелият тип

jr_flex написа:В този случая включваш задна скорост и натискаш рязко педала на газта, и следващия път мангото изобщо няма да е в състояние да достигне до багажника..
По-добре - задна, въртел на гумите върху мангото докато лъснат като нови и бавно напред да не изглежда подозрително

Върни се в “ОФФ-Топик - други”