Крадат се лайстни от вратите отново

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
heimdal
Автомобил: VW Polo
Двигател: 1997

Re: Крадат се лайстни от вратите отново

Мнениеот heimdal » Съб 09 окт 2010 19:47

Чувал, мазе, бой. Дистанционно? Грозника е в грешка. Пукай ги с нещо дето е под 1J дулна енергия.
Няма да пробие кожата ...но при добра скорост ще стане смърф. После може да си го добиеш - за разпознаване.

Потребителски аватар
Jettix
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Jettix » Съб 09 окт 2010 22:58

kris11 написа:Fix All na Soudal .Аз използвам него

Благодаря колега. Ще опитам с това :да:

Последна промяна от Jettix на Пет 14 яну 2011 3:24, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
Един
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Един » Съб 09 окт 2010 23:10

И мен ме прецакаха с една лайсна. Първо се чудех защо за тъпа пластмаса се излагат, после помислих "дали не са дефицитни" и долу горе така излезе - по моргите няма. Странното е, че нови са над 30лв. Намерих втора ръка ама пак отиде към 20лв. Имам каско ама не си струва висенето, писането и излагането за тия пари.

Потребителски аватар
simeon40
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот simeon40 » Съб 09 окт 2010 23:40

На един приятел докато си чака на светофара един манго му отваря багажника и почва да рови :screwy Оттогава нашия се заключва докато кара...

Потребителски аватар
Jettix
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Jettix » Чет 10 фев 2011 19:31

Ааааа няма оправия. Тия лайстни явно са много ценни. Тъкмо намерих за вратата и след последната клубна среща установих, че ми липсва малката част която е между вратата и калника. Няма начин да е паднала сама, личи си намесата и ако го намеря тоя юнак дето я е свалил ще си направя нови лайстни от естествена кожа след като я смъкна от гърба му :banghead:

Потребителски аватар
my heart iS iCe
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот my heart iS iCe » Чет 10 фев 2011 19:45

Jettix написа:Ааааа няма оправия. Тия лайстни явно са много ценни. Тъкмо намерих за вратата и след последната клубна среща установих, че ми липсва малката част която е между вратата и калника. Няма начин да е паднала сама, личи си намесата и ако го намеря тоя юнак дето я е свалил ще си направя нови лайстни от естествена кожа след като я смъкна от гърба му :banghead:

И аз така си мислех, докато не хванах човека който ми драска колата! Смъквам му качулката и какво да видя ?! Момиче на 15, 16 години!? Чудех се да я ударя ли да я *** ли? Гледаше ме като миШ в атака! Бих му един шут по гЪза и го пратих да си ходи вкъщи. Та е такива има, няма какво да правят и свалят антени, лайстник драскат коли :screwy

Потребителски аватар
Jettix
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Jettix » Пет 11 фев 2011 13:23

аааа и това с драскането все още им е любимо занимание. имам си и аз една черта дето почва от предния десен фар, минава по цялата дясна страна и стига до края на багажника. добре поне, че цвета е светъл и не се забелязва много. как после да има човек желание да направи нещо по колата си... влагаш труд ,средства и накрая се появява едно такова творение на природата да ти потроши и малкото което успяваш да направиш :(

Потребителски аватар
murzelamka
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот murzelamka » Пет 11 фев 2011 22:25

И аз много се ядосвам за такива хулигански кражби. В една друга тема писах, че ми свиха акумулатора (за втори път тази зима), а днес гледам и емблемата отзад я няма. А понеже имам горчив опит с нея, я бях залепила от вътрешната страна хубаво с лепило... и пак не ги е спряло. :evil:

Потребителски аватар
kris11
VW експерт
VW експерт
Автомобил: VW Sharan 7M8
Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
Контакти:

Мнениеот kris11 » Пет 11 фев 2011 23:51

Споко . Вече 3 та дюза пръскалка за задна чистачка купувам. 2 пластмаси дето закриват дюзата.3 лайстни за задни врати, 3 комплекта фарове за мъгла, да и от неделя и 2 предни чистачки :shock :shock
Ега ти пак се започна с чистачките

Потребителски аватар
lou
Автомобил: Passat Variant
Двигател: BMR TDI

Мнениеот lou » Съб 12 фев 2011 18:00

Колеги при мен съшо са се опитвали да ми вземат лявата шофьорска лайстна но тя понеже беше залена с силикон и не са могли да я измъкнат само от края е разлепена и стърчи ... мамито им крадливо :banghead: :banghead: Иначе засега... антена, бленди, широк нож :evil: :evil:

Потребителски аватар
murzelamka
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот murzelamka » Нед 13 фев 2011 19:20

Добавям... от тази сутрин ми няма и половината надпис - GOLF CL.
Кое ли ще е следващотот? :roll:

Потребителски аватар
kris11
VW експерт
VW експерт
Автомобил: VW Sharan 7M8
Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
Контакти:

Мнениеот kris11 » Пон 14 фев 2011 14:39

murzelamka написа:Добавям... от тази сутрин ми няма и половината надпис - GOLF CL.
Кое ли ще е следващотот? :roll:

Следва другата половина от надписа . Така само в половин надпис е много грозно :Mr Green Fun

Потребителски аватар
jr_flex
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот jr_flex » Пон 14 фев 2011 15:07

simeon40 написа:На един приятел докато си чака на светофара един манго му отваря багажника и почва да рови :screwy Оттогава нашия се заключва докато кара...

В този случая включваш задна скорост и натискаш рязко педала на газта, и следващия път мангото изобщо няма да е в състояние да достигне до багажника..

Потребителски аватар
tomata
Автомобил: VW Passat B5 Alhambra
Двигател: AWT AWC

Мнениеот tomata » Пон 14 фев 2011 15:10

jr_flex написа:
simeon40 написа:На един приятел докато си чака на светофара един манго му отваря багажника и почва да рови :screwy Оттогава нашия се заключва докато кара...

В този случая включваш задна скорост и натискаш рязко педала на газта, и следващия път мангото изобщо няма да е в състояние да достигне до багажника..

колега ти изби рибата. Как така отвори и му рови в багажника. бати смелият тип scare scare scare

Потребителски аватар
Jettix
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Jettix » Пон 14 фев 2011 16:51

jr_flex написа:В този случая включваш задна скорост и натискаш рязко педала на газта, и следващия път мангото изобщо няма да е в състояние да достигне до багажника..

По-добре - задна, въртел на гумите върху мангото докато лъснат като нови и бавно напред да не изглежда подозрително :063:

Върни се в “ОФФ-Топик - други”