Не купувайте нищо от магазин Екипировка на ул.Шипка 5!!!!!!!

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
yarek
Автомобил: Passat B5
Двигател: AJM 2000

Re: Не купувайте нищо от магазин Екипировка на ул.Шипка 5!!!!!!!

Мнениеот yarek » Нед 17 апр 2011 14:18

Кофти случка, ама за напред да знаеш че обувките за планина са Саломон. Имам чифт от 5 години нося го не само в балкана а и целия стунения сезон, и вообще не са мръднали. Вярно че почват от 200 лв моделите им ама като сметниш колко време те изкарват си заслужават всеки лев.

Потребителски аватар
petko5
Автомобил: VW Golf 3
Двигател: ААМ

Мнениеот petko5 » Сря 20 апр 2011 19:44

Днес КЗП си каза тежката дума!
При проверката на магазин "Екипировка" на фирмата ЕТ "Софмо-Никола Атанасов" не са констатирали нарушенния.
Собственика на магазина, категорично отказал да ми възстанови сумата или да ги замени с нови, както и да е, да е жив и здрав :beer
Много се зарадвах когато разбрах, че срещу двата магазина има общо 4 жалби, съставен акт и се води дело срещу фирма ЕТ "Софмо-Никола Атанасов" .

Съвет:

:!: :!: :!: Не купувайте нищо от магазин "Екипировка" на ул.Шипка, №5 и на ул. Герлово, №6 в гр. София :!: :!: :!:
Риска да купите скъп боклук, си е 100% ваш

п.с.
Г-н Никола Атанасов, изкренно се надявам и ви го пожелавам с цялото си сърце, да загубите делото което водите в момента.:wink:

Аз от моя страна ви обещавам, че ще се погрижа колкото се може повече хора в интернет и реалното пространство да разберат за вашето некоректно отношение и че продавате боклуци във вашите магазини :wink:

И за последно:
Сменете тъпите продавачи в магазина ви на ул "Шипка", №5.....мнОоооооооооооооого са зле!!!!!!!!

Последна промяна от petko5 на Сря 20 апр 2011 23:00, променено общо 1 път.

blinder
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот blinder » Сря 20 апр 2011 22:47

Хммм,явно вече и от КЗП не се плашат.
Навремето имах проблеми така с един магазин.Ходих няколко пъти до там и накрая - "това не го покрива гаранцията" :shock .
Само по телефона разговарях с КЗП, човека ми обясни какво да кажа, аз си записвах и после всичко си прочетох на служителите mhihi(Това става по телефона), затворих и след 15тина мин. се звъни... - ало - ало, господин **** здравейте...ами ...такова елате да си вземете нови маратонки от нашия магазин... -ха, идвам веднага.
Отивам, няма моя номер от същия модел :(
Казват ми, че трябва да изчакам 45 дни mhihi , е да ама пак не познаха, доплатих си малко и си взех друг модел, който вече нося 3 + години - никакви поражения.

Препоръчвам горещо този модел, ако ще си търсих обувка за градско и извънградско ходене :
Изображение
както и високия му брат :
Изображение

Потребителски аватар
Ivailo
Автомобил: VW Golf mk3
Двигател: AAZ
Контакти:

Мнениеот Ivailo » Чет 21 апр 2011 8:32

blinder написа:..

Е кажи кво си казал де...

blinder
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот blinder » Чет 21 апр 2011 9:06

ISRalien написа:
blinder написа:..

Е кажи кво си казал де...

НЕ си спомням вече Иво, както казах беше преди 3 години, някакви членове и задължения от/към продавача бяха нарушени.
Ако имаш проблем и се обърнеш към КЗП, със сигурност ще ти обяснят и на теб, макар че вече виждаме, че дори и лично те, не са се справили :roll: При мен мина без дори да ги занимавам персонално, беше отдавна, наистина.Както казах и в предния пост, явно вече са се изучили и знаят кое, какво и не се страхуват, чак толкова.Направо си ти казват - "подай жалба".При мен само по телефона чуха за КЗП и се притесниха.

Върни се в “ОФФ-Топик - други”