Не купувайте нищо от магазин Екипировка на ул.Шипка 5!!!!!!!
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- yarek
- Автомобил: Passat B5
- Двигател: AJM 2000
Re: Не купувайте нищо от магазин Екипировка на ул.Шипка 5!!!!!!!
Кофти случка, ама за напред да знаеш че обувките за планина са Саломон. Имам чифт от 5 години нося го не само в балкана а и целия стунения сезон, и вообще не са мръднали. Вярно че почват от 200 лв моделите им ама като сметниш колко време те изкарват си заслужават всеки лев.
- petko5
- Автомобил: VW Golf 3
- Двигател: ААМ
Днес КЗП си каза тежката дума!
При проверката на магазин "Екипировка" на фирмата ЕТ "Софмо-Никола Атанасов" не са констатирали нарушенния.
Собственика на магазина, категорично отказал да ми възстанови сумата или да ги замени с нови, както и да е, да е жив и здрав
Много се зарадвах когато разбрах, че срещу двата магазина има общо 4 жалби, съставен акт и се води дело срещу фирма ЕТ "Софмо-Никола Атанасов" .
Съвет:
Не купувайте нищо от магазин "Екипировка" на ул.Шипка, №5 и на ул. Герлово, №6 в гр. София
Риска да купите скъп боклук, си е 100% ваш
п.с.
Г-н Никола Атанасов, изкренно се надявам и ви го пожелавам с цялото си сърце, да загубите делото което водите в момента.
Аз от моя страна ви обещавам, че ще се погрижа колкото се може повече хора в интернет и реалното пространство да разберат за вашето некоректно отношение и че продавате боклуци във вашите магазини
И за последно:
Сменете тъпите продавачи в магазина ви на ул "Шипка", №5.....мнОоооооооооооооого са зле!!!!!!!!
При проверката на магазин "Екипировка" на фирмата ЕТ "Софмо-Никола Атанасов" не са констатирали нарушенния.
Собственика на магазина, категорично отказал да ми възстанови сумата или да ги замени с нови, както и да е, да е жив и здрав

Много се зарадвах когато разбрах, че срещу двата магазина има общо 4 жалби, съставен акт и се води дело срещу фирма ЕТ "Софмо-Никола Атанасов" .
Съвет:

Риска да купите скъп боклук, си е 100% ваш
п.с.
Г-н Никола Атанасов, изкренно се надявам и ви го пожелавам с цялото си сърце, да загубите делото което водите в момента.

Аз от моя страна ви обещавам, че ще се погрижа колкото се може повече хора в интернет и реалното пространство да разберат за вашето некоректно отношение и че продавате боклуци във вашите магазини

И за последно:
Сменете тъпите продавачи в магазина ви на ул "Шипка", №5.....мнОоооооооооооооого са зле!!!!!!!!
Последна промяна от petko5 на Сря 20 апр 2011 23:00, променено общо 1 път.
Хммм,явно вече и от КЗП не се плашат.
Навремето имах проблеми така с един магазин.Ходих няколко пъти до там и накрая - "това не го покрива гаранцията"
.
Само по телефона разговарях с КЗП, човека ми обясни какво да кажа, аз си записвах и после всичко си прочетох на служителите
(Това става по телефона), затворих и след 15тина мин. се звъни... - ало - ало, господин **** здравейте...ами ...такова елате да си вземете нови маратонки от нашия магазин... -ха, идвам веднага.
Отивам, няма моя номер от същия модел
Казват ми, че трябва да изчакам 45 дни
, е да ама пак не познаха, доплатих си малко и си взех друг модел, който вече нося 3 + години - никакви поражения.
Препоръчвам горещо този модел, ако ще си търсих обувка за градско и извънградско ходене :

както и високия му брат :

Навремето имах проблеми така с един магазин.Ходих няколко пъти до там и накрая - "това не го покрива гаранцията"

Само по телефона разговарях с КЗП, човека ми обясни какво да кажа, аз си записвах и после всичко си прочетох на служителите

Отивам, няма моя номер от същия модел

Казват ми, че трябва да изчакам 45 дни

Препоръчвам горещо този модел, ако ще си търсих обувка за градско и извънградско ходене :

както и високия му брат :

- Ivailo
- Автомобил: VW Golf mk3
- Двигател: AAZ
- Контакти:
blinder написа:..
Е кажи кво си казал де...
ISRalien написа:blinder написа:..
Е кажи кво си казал де...
НЕ си спомням вече Иво, както казах беше преди 3 години, някакви членове и задължения от/към продавача бяха нарушени.
Ако имаш проблем и се обърнеш към КЗП, със сигурност ще ти обяснят и на теб, макар че вече виждаме, че дори и лично те, не са се справили

Върни се в “ОФФ-Топик - други”