П.С Не предлагам оферта само насока за размисъл

ISRalien написа:По северното черноморие като че ли е по-спокойно..
Конкретно св.св. Константин и Елена... Има и минерална вода, санаториум...
Aneto написа:До тук прочетох само предложения за курорти на самото море. Явно родителите ти не са кой знае колко възрастни - за това ти препоръчвам да провериш по южното черноморие селцата, които са на 10-15 -20км навътре от плажната ивица. Повечето имат редовни маршрутки и за 15 мин си например на плажа в Приморско. А да не говорим за цена на къща, за спокойствие и липса на каквито и да било туристи, шум и чалга... За мен това е по-добрата инвестиция. Така хората хем наистина ще си почиват, хем като им се иска - морето им е по-близо, отколкото да си стигнеш до работата в София.
Jogo_1 написа:родителите ми се пенсионират и искат да си вземат нещо по южното черноморие където да прекарват от април до късна есен времето си /обожават морето/...
hooligans написа:ISRalien написа:Конкретно св.св. Константин и Елена... Има и минерална вода, санаториум...
Не бях чувал, че и там се продават апартаменти
ISRalien написа:Jogo_1 написа:родителите ми се пенсионират и искат да си вземат нещо по южното черноморие където да прекарват от април до късна есен времето си /обожават морето/...
Мен ако питаш на такива хора им трябва тераса с изглед към морето, да усещат бриза всяка сутрин...
П.П.hooligans написа:ISRalien написа:Конкретно св.св. Константин и Елена... Има и минерална вода, санаториум...
Не бях чувал, че и там се продават апартаменти
http://www.mirela.bg/index.php?p=offer_ ... ricts=5934
първия резултат в гугъл...
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 37 госта