Драми около закупуване на ваканционно жилище

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
Stivi
Автомобил:
Двигател:

Re: Драми около закупуване на ваканционно жилище

Мнениеот Stivi » Нед 29 май 2011 23:18

Абе спокойствието си е хубаво нещо ама само със спокойствие не се живее :) Не че си хваля моето но в Поморие хем е спокойно /нали го водят курорт за семейна почивка :)/,хем е добре уреден, хем ако ти дотрябва нещо от големия град /а то все потрябва/ Бургас е на 15мин с кола или на 30 с автобусчето дори и само за да си заредиш хладилника за седмицата от някоя голяма верига :wink:

П.С Не предлагам оферта само насока за размисъл :)

Alexandar_yordanov
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Alexandar_yordanov » Пон 30 май 2011 2:38

ISRalien написа:По северното черноморие като че ли е по-спокойно..
Конкретно св.св. Константин и Елена... Има и минерална вода, санаториум...

+1

Потребителски аватар
Aneto
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Aneto » Пон 30 май 2011 11:03

До тук прочетох само предложения за курорти на самото море. Явно родителите ти не са кой знае колко възрастни - за това ти препоръчвам да провериш по южното черноморие селцата, които са на 10-15 -20км навътре от плажната ивица. Повечето имат редовни маршрутки и за 15 мин си например на плажа в Приморско. А да не говорим за цена на къща, за спокойствие и липса на каквито и да било туристи, шум и чалга... За мен това е по-добрата инвестиция. Така хората хем наистина ще си почиват, хем като им се иска - морето им е по-близо, отколкото да си стигнеш до работата в София.

Потребителски аватар
Ivailo
Автомобил: VW Golf mk3
Двигател: AAZ
Контакти:

Мнениеот Ivailo » Пон 30 май 2011 16:33

Aneto написа:До тук прочетох само предложения за курорти на самото море. Явно родителите ти не са кой знае колко възрастни - за това ти препоръчвам да провериш по южното черноморие селцата, които са на 10-15 -20км навътре от плажната ивица. Повечето имат редовни маршрутки и за 15 мин си например на плажа в Приморско. А да не говорим за цена на къща, за спокойствие и липса на каквито и да било туристи, шум и чалга... За мен това е по-добрата инвестиция. Така хората хем наистина ще си почиват, хем като им се иска - морето им е по-близо, отколкото да си стигнеш до работата в София.

Jogo_1 написа:родителите ми се пенсионират и искат да си вземат нещо по южното черноморие където да прекарват от април до късна есен времето си /обожават морето/...

Мен ако питаш на такива хора им трябва тераса с изглед към морето, да усещат бриза всяка сутрин...

П.П.
hooligans написа:
ISRalien написа:Конкретно св.св. Константин и Елена... Има и минерална вода, санаториум...

Не бях чувал, че и там се продават апартаменти mhihi

http://www.mirela.bg/index.php?p=offer_ ... ricts=5934
първия резултат в гугъл...

Потребителски аватар
Dpop
Автомобил: VW
Двигател:

Мнениеот Dpop » Сря 01 юни 2011 14:34

ISRalien написа:
Jogo_1 написа:родителите ми се пенсионират и искат да си вземат нещо по южното черноморие където да прекарват от април до късна есен времето си /обожават морето/...

Мен ако питаш на такива хора им трябва тераса с изглед към морето, да усещат бриза всяка сутрин...

П.П.
hooligans написа:
ISRalien написа:Конкретно св.св. Константин и Елена... Има и минерална вода, санаториум...

Не бях чувал, че и там се продават апартаменти mhihi

http://www.mirela.bg/index.php?p=offer_ ... ricts=5934
първия резултат в гугъл...

Колегата не е уточнил дали родителите му искат да имат видимост към морето.
Това в обявата ISRalien, което на 800 м. от морето предполагам е малко над пътя, а това което е на около 300 м. от морето вероятно е един нов комплекс. Намира се зад бензиностанцията на Петрол до колелото на автобуса и маршрутките, пътуващи до КК "Св. Св. Константин и Елена". И в двата случая е хубаво, но към морето няма пряка видимост.

Потребителски аватар
Jogo_1
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Jogo_1 » Сря 01 юни 2011 21:24

Благодаря на всички за мненията Ви до момента, към момента нещата натежават за Поморие /калните бани/ - поне 10-на години са /сме/ ходили там на почивка и определено им харесва, както по горе колегата каза и Бургас е близо и има супермаркети с нормални цени в самото Поморие.

Върни се в “ОФФ-Топик - други”