П.С Не предлагам оферта само насока за размисъл
Драми около закупуване на ваканционно жилище
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- Stivi
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Драми около закупуване на ваканционно жилище
Абе спокойствието си е хубаво нещо ама само със спокойствие не се живее
Не че си хваля моето но в Поморие хем е спокойно /нали го водят курорт за семейна почивка
/,хем е добре уреден, хем ако ти дотрябва нещо от големия град /а то все потрябва/ Бургас е на 15мин с кола или на 30 с автобусчето дори и само за да си заредиш хладилника за седмицата от някоя голяма верига
-
Alexandar_yordanov
- Автомобил:
- Двигател:
ISRalien написа:По северното черноморие като че ли е по-спокойно..
Конкретно св.св. Константин и Елена... Има и минерална вода, санаториум...
+1
До тук прочетох само предложения за курорти на самото море. Явно родителите ти не са кой знае колко възрастни - за това ти препоръчвам да провериш по южното черноморие селцата, които са на 10-15 -20км навътре от плажната ивица. Повечето имат редовни маршрутки и за 15 мин си например на плажа в Приморско. А да не говорим за цена на къща, за спокойствие и липса на каквито и да било туристи, шум и чалга... За мен това е по-добрата инвестиция. Така хората хем наистина ще си почиват, хем като им се иска - морето им е по-близо, отколкото да си стигнеш до работата в София.
- Ivailo
- Автомобил: VW Golf mk3
- Двигател: AAZ
- Контакти:
Aneto написа:До тук прочетох само предложения за курорти на самото море. Явно родителите ти не са кой знае колко възрастни - за това ти препоръчвам да провериш по южното черноморие селцата, които са на 10-15 -20км навътре от плажната ивица. Повечето имат редовни маршрутки и за 15 мин си например на плажа в Приморско. А да не говорим за цена на къща, за спокойствие и липса на каквито и да било туристи, шум и чалга... За мен това е по-добрата инвестиция. Така хората хем наистина ще си почиват, хем като им се иска - морето им е по-близо, отколкото да си стигнеш до работата в София.
Jogo_1 написа:родителите ми се пенсионират и искат да си вземат нещо по южното черноморие където да прекарват от април до късна есен времето си /обожават морето/...
Мен ако питаш на такива хора им трябва тераса с изглед към морето, да усещат бриза всяка сутрин...
П.П.
hooligans написа:ISRalien написа:Конкретно св.св. Константин и Елена... Има и минерална вода, санаториум...
Не бях чувал, че и там се продават апартаменти
http://www.mirela.bg/index.php?p=offer_ ... ricts=5934
първия резултат в гугъл...
- Dpop
- Автомобил: VW
- Двигател:
ISRalien написа:Jogo_1 написа:родителите ми се пенсионират и искат да си вземат нещо по южното черноморие където да прекарват от април до късна есен времето си /обожават морето/...
Мен ако питаш на такива хора им трябва тераса с изглед към морето, да усещат бриза всяка сутрин...
П.П.hooligans написа:ISRalien написа:Конкретно св.св. Константин и Елена... Има и минерална вода, санаториум...
Не бях чувал, че и там се продават апартаменти
http://www.mirela.bg/index.php?p=offer_ ... ricts=5934
първия резултат в гугъл...
Колегата не е уточнил дали родителите му искат да имат видимост към морето.
Това в обявата ISRalien, което на 800 м. от морето предполагам е малко над пътя, а това което е на около 300 м. от морето вероятно е един нов комплекс. Намира се зад бензиностанцията на Петрол до колелото на автобуса и маршрутките, пътуващи до КК "Св. Св. Константин и Елена". И в двата случая е хубаво, но към морето няма пряка видимост.
- Jogo_1
- Автомобил:
- Двигател:
Благодаря на всички за мненията Ви до момента, към момента нещата натежават за Поморие /калните бани/ - поне 10-на години са /сме/ ходили там на почивка и определено им харесва, както по горе колегата каза и Бургас е близо и има супермаркети с нормални цени в самото Поморие.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”