Заглавие: Некоректен колега - S.Nikolaev
group® написа:S.Nikolaev има 3 дни за да оправи нещата по един или друг начин!
Искам само да попитам... колегата как на ръка разбра, че има аксиален луфт? Виждал ли е чисто нова турбина колко има? Прави ли разлика между аксиален и радиален луфт и кой какво представлява и как действа. Знае ли колегата, че ако няма грам луфт в 90% от случаите турбината е за коша?
Айде отиди и така и така си "ИЗГОРЯЛ" с турбото.. отиди при Митко да я завърти за 30-40лв на стенда и да разбереш аджеба (защото той не я върти на ръка тая турбина!!!!!! А И ПУСКА МАСЛО!!) има ли луфт.. колко е той, защото всяка турбина в програмата на Митко си казва "толкова луфт на такива обороти е допустим" и така нататъка..
Много се подразних как му сложиха на пича измамник. Иска ли някой да дойде да види на аудито ми турбото как се развърта безпроблемно до 1,2 бара и не пуши грам.. а като я сваля и има около 1мм ЛУФТ И АКСИАЛЕН И РАДИАЛЕН (повярвайте ми мерихме го и ако го видите това ще се оплашите!!! буквално 1мм) ? И вече върви така близо една година?!
Мисля, че това е нелепо просто! Сигурно познавам и уважавам човека, който е гледал турбото, но мисля, че за тая работа има турбо сервизи. Митко сигурно за да ти види турбото и пари няма да ти вземе и ще можеш да напишеш компетентно мнение!
П.П. преди време купих турбина.. видимо беше перфектна.. но имах чувството, че нещо не е наред. Закарах я на Митко Турбото (DG Turbo) разглоби я и видяхме, че ос-та и е крива. Не се усещаше изобщо. Върнах я на момчето и той ми върна парите, но нямаше да му я върна като я завъртях на ръка и кажа "абе май не е добре"