Некоректен колега multiband

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
Vizor
Изгубена душа
Автомобил: Subaru Forester XT
Двигател:
Контакти:

Re: Некоректен колега

Мнениеот Vizor » Сря 02 мар 2011 15:16

Не говоря, че си го направил. Никога не мога да знам на ниския клас сони ли си го вързал или на някой усилвател без да искаш ;) Не изкарвам никой виновен просто казвам, че всичко се случва и не е задължително някой да е некоректен в случая ;) Достатъчно разбирам и знам, че няма как да ги изгориш на това ЦеДе, но и знам, че има на какво да ги изгориш попринцип :) Нито знам ти какво си направил, нито той какво ти е пратил.. може истината да е някъде посредата..

Потребителски аватар
Vidol Nikolov
Автомобил: Jetta 1.6
Двигател: PN

Мнениеот Vidol Nikolov » Сря 02 мар 2011 15:17

Vizor написа:Не говоря, че си го направил. Никога не мога да знам на ниския клас сони ли си го вързал или на някой усилвател без да искаш ;) Не изкарвам никой виновен просто казвам, че всичко се случва и не е задължително някой да е некоректен в случая ;) Достатъчно разбирам и знам, че няма как да ги изгориш на това ЦеДе, но и знам, че има на какво да ги изгориш попринцип :) Нито знам ти какво си направил, нито той какво ти е пратил.. може истината да е някъде посредата..

СПАМ СПАМ СПАМ :beat_butt2

Потребителски аватар
Soyer
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Soyer » Сря 02 мар 2011 15:46

няма проблем :) както преди това писах не претендирам за нищо, защото отново разговарях с колегата, който си изтри обявите за тези говорители и затова казах да се локнте темата. Не искам наказание за никого.

Подразни ме фактът че въпросния човек раздели хората на добри и лиши в зависимост от кой град са.

Потребителски аватар
Vlad777
King of the Road
King of the Road
Автомобил: Passat B8 BiTDI 4m CUAA
Двигател: MK2 RP+PG+PB Jetta Coupe+T-Roc
Контакти:

Мнениеот Vlad777 » Сря 20 юли 2011 22:54

Да ъпна темата за "колегата" multiband, който е поредния търгаш, който се подвизава във форума и се прави на обикновен потребител с хоби VW.

При търсене в Google по телефон лесно се намират многобройни обяви за различни марки автомобили:

0895443534 Николай

Имайте едно на ум, когато търговец/моргаджия се представя за "колега" от форума :idea:

Върни се в “ОФФ-Топик - други”