Некоректен колега multiband
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- Vizor
- Изгубена душа
- Автомобил: Subaru Forester XT
- Двигател:
- Контакти:
Re: Некоректен колега
Не говоря, че си го направил. Никога не мога да знам на ниския клас сони ли си го вързал или на някой усилвател без да искаш
Не изкарвам никой виновен просто казвам, че всичко се случва и не е задължително някой да е некоректен в случая
Достатъчно разбирам и знам, че няма как да ги изгориш на това ЦеДе, но и знам, че има на какво да ги изгориш попринцип
Нито знам ти какво си направил, нито той какво ти е пратил.. може истината да е някъде посредата..
- Vidol Nikolov
- Автомобил: Jetta 1.6
- Двигател: PN
Vizor написа:Не говоря, че си го направил. Никога не мога да знам на ниския клас сони ли си го вързал или на някой усилвател без да искашНе изкарвам никой виновен просто казвам, че всичко се случва и не е задължително някой да е некоректен в случая
Достатъчно разбирам и знам, че няма как да ги изгориш на това ЦеДе, но и знам, че има на какво да ги изгориш попринцип
Нито знам ти какво си направил, нито той какво ти е пратил.. може истината да е някъде посредата..
СПАМ СПАМ СПАМ

- Soyer
- Автомобил:
- Двигател:
няма проблем
както преди това писах не претендирам за нищо, защото отново разговарях с колегата, който си изтри обявите за тези говорители и затова казах да се локнте темата. Не искам наказание за никого.
Подразни ме фактът че въпросния човек раздели хората на добри и лиши в зависимост от кой град са.
Подразни ме фактът че въпросния човек раздели хората на добри и лиши в зависимост от кой град са.
- Vlad777
- King of the Road

- Автомобил: Passat B8 BiTDI 4m CUAA
- Двигател: MK2 RP+PG+PB Jetta Coupe+T-Roc
- Контакти:
Да ъпна темата за "колегата" multiband, който е поредния търгаш, който се подвизава във форума и се прави на обикновен потребител с хоби VW.
При търсене в Google по телефон лесно се намират многобройни обяви за различни марки автомобили:
Имайте едно на ум, когато търговец/моргаджия се представя за "колега" от форума
При търсене в Google по телефон лесно се намират многобройни обяви за различни марки автомобили:
0895443534 Николай
Имайте едно на ум, когато търговец/моргаджия се представя за "колега" от форума
Върни се в “ОФФ-Топик - други”