А гледахте ли филма Багащия човек миналата вечер? Предполагам повечето от тук са го гледали - за мене е един от най-смислените на бате Арни - показва как ТВ-то яко манипулира хората и с тези глупави безмислени игри само отвличат вниманието от истинските проблеми. И тук при нас напоследък виждам, че напълно си постигат целта - вместо да се шашкаме от цените на парното, обсъждаме там някви педали, наркомани, психопати кой, как и защо е направил еди кво си...

Махнете я тая тема, че напрао ми иде да изкъртя ПЦ-то! Писна ми от простотий - от три години гледам само Анимал Планет, щото там единствено не промиват мозъци, ами дават някаква информация, която е интересна до някъде. Всичко друго е боклук - Начело с бТВ, нова ТВ и вездесъщия канал 1 (там пък горките не знаят защ изобщо са се родили на тоя свят)...
сървайвър не съм гледал повече от една серия по АХН - все същото е като Биг брадър и компания "развлекателни програми"... ууу уииии ебаси кефа - некви там ше седят на "пуст" остров и шеси пекат зайци на саморъчно запален огин... аууу страшна работа, верно 50 рекорда са счупили наште, като са изпогепили нещата на снимачния екип сигурно... Дайте да не се занимаваме с глупости просто. Стига с тея тъпи, и изключително глупави игри.