SURVIVOR BG

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции

Ще има ли успех SURVIVOR BG

Да. Успех ще "удари в земята" конкуренцията.
16
21%
Не. Ще е голям провал.
5
7%
Още един shits на медийния ни небосклон.
22
29%
Не ме интересува.
17
23%
Много тъпа анкета.
15
20%

Общо гласове: 75
Потребителски аватар
teo_ss
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот teo_ss » Пон 04 сеп 2006 7:41

asskoGTI написа:аз гласувах провал!защо? защото "алчния" е продуцентче,защото шефа на ММ е водещ(сигуирно знаете колко мъже е ОБЪРНАЛ и НАДУПИЛ),защото както БАЙ БРАДАР така и това шоу се прави само от българи.все пак професионализма е на съвсем друго ниво от .....

абе аре да не продължавам че само се ядосвам :015:

снощи по новините на BTV имаха репортаж за реалитито и екипа в никакъв случай не български някъв аржентинец режисьр и екипа му участвали в 13 сезона на сървайвар. Пък и туй българите сме ейеки копелета по време на снимките били счупени някви рекорди на гинес при преодоляване на мисиите там. Ще го гледам.

Потребителски аватар
madcap
Кенанския лъв
Автомобил: 1990 VW Golf 2
Двигател: APP turbo
Контакти:

Мнениеот madcap » Пон 04 сеп 2006 8:35

Ще се гледа като за начало, самото предаване е яко, па после ще се види :wink:

па ко не му харесвате на Дългия, мамин убавец mhihi

Ех де да беше Гацо Бацов за водеш да вишиш ти реалити шоу :ihihih:

Потребителски аватар
Vlad777
King of the Road
King of the Road
Автомобил: Passat B8 BiTDI 4m CUAA
Двигател: MK2 RP+PG+PB Jetta Coupe+T-Roc
Контакти:

Мнениеот Vlad777 » Пон 04 сеп 2006 9:47

asskoGTI написа:"алчния" е продуцентче

Аз пък не виждам какво е лошото, човек да си иска своето!

Явно се справя човека с тая работа. И на Вот на доверие е продуцент, а и на собственото си шоу. И определено има успех. Поне повече от който и да е друг в БГ. И естествено прави пари.

Сигурен съм, че шоуто ще има успех, защото вече е успяло по цял свят.

Потребителски аватар
Pichaga
Антиспамър №1
Антиспамър №1
Автомобил: Opel Zafira B
Двигател: Z19DT
Контакти:

Мнениеот Pichaga » Пон 04 сеп 2006 9:50

ще го загледам поне в началото да видя що за чудо е по АХН не съм го гледал....а иначе ще има конкурениция от Бай брйъдър 3 и не знам ко ще става PIP телевизори требе да си купим :roll: :lol: :lol:

Потребителски аватар
VW_FEN
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот VW_FEN » Пон 04 сеп 2006 10:04

А гледахте ли филма Багащия човек миналата вечер? Предполагам повечето от тук са го гледали - за мене е един от най-смислените на бате Арни - показва как ТВ-то яко манипулира хората и с тези глупави безмислени игри само отвличат вниманието от истинските проблеми. И тук при нас напоследък виждам, че напълно си постигат целта - вместо да се шашкаме от цените на парното, обсъждаме там някви педали, наркомани, психопати кой, как и защо е направил еди кво си... :shock Махнете я тая тема, че напрао ми иде да изкъртя ПЦ-то! Писна ми от простотий - от три години гледам само Анимал Планет, щото там единствено не промиват мозъци, ами дават някаква информация, която е интересна до някъде. Всичко друго е боклук - Начело с бТВ, нова ТВ и вездесъщия канал 1 (там пък горките не знаят защ изобщо са се родили на тоя свят)...
сървайвър не съм гледал повече от една серия по АХН - все същото е като Биг брадър и компания "развлекателни програми"... ууу уииии ебаси кефа - некви там ше седят на "пуст" остров и шеси пекат зайци на саморъчно запален огин... аууу страшна работа, верно 50 рекорда са счупили наште, като са изпогепили нещата на снимачния екип сигурно... Дайте да не се занимаваме с глупости просто. Стига с тея тъпи, и изключително глупави игри.

One
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот One » Пон 04 сеп 2006 10:09

VW_FEN написа:....... показва как ТВ-то яко манипулира хората и с тези глупави безмислени игри само отвличат вниманието от истинските проблеми. И тук при нас напоследък виждам, че напълно си постигат целта - вместо да се шашкаме от цените на парното, обсъждаме там някви педали, наркомани, психопати кой, как и защо е направил еди кво си... :shock Махнете я тая тема, че напрао ми иде да изкъртя ПЦ-то! Писна ми от простотий - от три години гледам само Анимал Планет, щото там единствено не промиват мозъци, ами дават някаква информация, която е интересна до някъде. Всичко друго е боклук - Начело с бТВ, нова ТВ и вездесъщия канал 1 (там пък горките не знаят защ изобщо са се родили на тоя свят)...
сървайвър не съм гледал повече от една серия по АХН - все същото е като Биг брадър и компания "развлекателни програми"... ууу уииии ебаси кефа - некви там ше седят на "пуст" остров и шеси пекат зайци на саморъчно запален огин... аууу страшна работа, верно 50 рекорда са счупили наште, като са изпогепили нещата на снимачния екип сигурно... Дайте да не се занимаваме с глупости просто. Стига с тея тъпи, и изключително глупави игри.

напълно подкрепям ;)

Потребителски аватар
ItsoVT
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот ItsoVT » Пон 04 сеп 2006 10:11

VW_FEN написа:А гледахте ли филма Багащия човек миналата вечер? Предполагам повечето от тук са го гледали - за мене е един от най-смислените на бате Арни - показва как ТВ-то яко манипулира хората и с тези глупави безмислени игри само отвличат вниманието от истинските проблеми. И тук при нас напоследък виждам, че напълно си постигат целта - вместо да се шашкаме от цените на парното, обсъждаме там някви педали, наркомани, психопати кой, как и защо е направил еди кво си... :shock Махнете я тая тема, че напрао ми иде да изкъртя ПЦ-то! Писна ми от простотий - от три години гледам само Анимал Планет, щото там единствено не промиват мозъци, ами дават някаква информация, която е интересна до някъде. Всичко друго е боклук - Начело с бТВ, нова ТВ и вездесъщия канал 1 (там пък горките не знаят защ изобщо са се родили на тоя свят)...

:да:

Потребителски аватар
teo_ss
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот teo_ss » Пон 04 сеп 2006 10:32

ама на който не му харесват тези глупави игри да си гледа cnn. нали затова се нарича шоу - за да забавлява зрителя, ако на някой обаче не му е забавно ще гледа нещо друго. Пък после почват "ама те по телевизията дават само негативни неща - това дапресира обществото" ами за да не се депресирате гладайте сървайвър, брадъра, или пък роуд рънър няма значение трябва отвреме-навреме да разпускаме съзнанието си.

Потребителски аватар
Kozunak
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Kozunak » Пон 04 сеп 2006 11:42

стига с тия предразсъдъци кой е педал и кой не е.това си е въпрос на личен избор.кво воденичаров като има увлечение :lol: към мъже го прави автоматично кофти водещ ли?той специално лично на мен грам не ми е гнусен и винаги ме е кефел.интелигентно момче е, не е простак това искам да кажа.че има някои много мазни и гнусни.за господин Славимиров не искам да говоря нещо не ми е по вкуса а и с тая негова позьорска патриотичност (той за мен е патриотар не патриот) нещо не ми се нрави, ебаси самочувствието ебаси нещото.говори с ебаси авторитета.колкото за самото предаване, мисля си че ще е по-интересно от големия брат, поне ще има некво състезание.надявам се да е нещо по-добре направено.и си мисля че ще има успех.аз лично не се застоявам много пред телевизора така че едва ли ще го гледам.

Потребителски аватар
santo_trafficante
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот santo_trafficante » Пон 04 сеп 2006 11:52

тъпи предавания които промиват мозъци :twisted: отклоняват от реалността :twisted: за кинти правят хората на маймуни :twisted: един вид "да преебем другарчето за кинти" :twisted: .....и т.н.

One
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот One » Пон 04 сеп 2006 11:56

та в този ред на мисли като си решил да се вкретенясваш направи го както требе :)
Дърпаш си всичките 22 серии на Prison Break сезон 1 и сядаш и ги гледаш на един дъх - 15 часа някъде :) Така направил един приятел и ме прокле , че съм му казал за този филм ;)

Потребителски аватар
triplesss
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот triplesss » Пон 04 сеп 2006 15:46

та в този ред на мисли като си решил да се вкретенясваш направи го както требе
Дърпаш си всичките 22 серии на Prison Break сезон 1 и сядаш и ги гледаш на един дъх - 15 часа някъде Така направил един приятел и ме прокле , че съм му казал за този филм

Лелеее и мен така ме зарибиха....и сега няма отърване.Утре излиза втора серия от втори сезон....с риск да ме биете,че после не щете да гледате друго Ви го препоръчвам...enjoy :wink:

One
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот One » Пон 04 сеп 2006 15:49

svilen написа: ...Утре излиза втора серия от втори сезон....

само ще те поправя - днес илиза 3 серия от втори сезон :)

Потребителски аватар
triplesss
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот triplesss » Вто 05 сеп 2006 8:48

Да де обарках се :oops: ...в момента я тегля даже

Върни се в “ОФФ-Топик - други”