Отдавна не ми се беше случвало
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- dermeister
- Автомобил:
- Двигател:
И аз имах подобно преживяване. На магистралата решавам да изпреваря един. Поглеждам в огледалото, в далееечната далечината се виждат някакви коли, аз си се изнасям, скорсотта е към 130-140 и по време на изпреварването пак поглеждам и виждам някъв Мерцедес ми се приближава със страшан скорост и почва да свети, свирка маха и т.н. Е аз какво да направя? Може би да се изпаря? Или да си сложа радар да виждам, че карат с 200? Изпреварих го, прибрах се. А тоя минава зад мене, после до мене, после отпред мина, спрачки, после пак до мене, свири, плюнчи се, неква овца до него и тя се плюнчи. Аз си карам, оня се изпонаплюнчи и си замина. може би трябваше да спра отстрани да го изчакам да мине цялата магистрала и после да си продължа. 

- Sara_Bold
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Имах подобна случка,но караше сестра ми!Действието се развиваше на Патриарха и Раковска,малко преди светофара!Някаква лада се беше залетяла да изпреварва от дясно и понеже фактът,че присветва с фаровете,не притесни изобщо сестра ми,като спряхме на светофара от ладата излезе един измекяр,който започна да крещи и да блъска по стъклото.Това,което ме възмути в случая беше не избиването на комплекси на лададжията,а че отсреща имаше полицай!Ние бяхме първа кола,но той явно беше прекалено зает да си бърка в носа/без извинение/,за да види случката и да се намеси!
Но идиоти колкото искаш!На всеки се случва да му прелее чашата при подобно поведение!
Но идиоти колкото искаш!На всеки се случва да му прелее чашата при подобно поведение!
- niikoo_1
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Stefan написа:В такива моменти, винаги се моля да бъда с някоя руска джипка, и да видим тогава дали ще карат на един пръст от задната броня
Доста често ми идва на акъла идеята да си купя една стара Волга или Москвич, и които ме засече или ми кара на задната броня после да съжалява.

Варианта Лада с ЖП ресла на задна броня също е идеен.
Мани другото, ами и някой лев може да се искара по тоя начин

- Commander_Keen
- Автомобил: Golf 2
- Двигател: RH 88 Auto
- Контакти:
Абе тва си е за страх,незнам на някои какво им става ама за едно гршно движение или нещо,което на тях не им е харесало може да те направят луд...
Ето например мойта кола е с регистрация софия окръг и често ми се случва на светофар някой застанал зад мен да започне да свири кат луд дори и на червено....пълни нещастници....
Опасни хора ей!!!
Ето например мойта кола е с регистрация софия окръг и често ми се случва на светофар някой застанал зад мен да започне да свири кат луд дори и на червено....пълни нещастници....
Опасни хора ей!!!
- plamen000000
- Автомобил:
- Двигател:
Re:
Commander_Keen написа:Абе тва си е за страх,незнам на някои какво им става ама за едно гршно движение или нещо,което на тях не им е харесало може да те направят луд...
Опасни хора ей!!!
Колега и моята регистрация е СО и няма да ти казвам като пътувам до Благоевград какво се случва, то не е лепене за бронята, то не е свирене, святкане, то не са засичания, обаче такива си ги оставям да бързат за при Св. Петър и си ги слагам да не ходят пеш. карай си и си свиркай.
Последна промяна от vasstop на Пон 14 ное 2011 19:04, променено общо 1 път.
Причина: Пламене, темата е от 2007 година бре архивнико...
Причина: Пламене, темата е от 2007 година бре архивнико...
- Stivi
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Re:
plamen000000 написа:Commander_Keen написа:Абе тва си е за страх,незнам на някои какво им става ама за едно гршно движение или нещо,което на тях не им е харесало може да те направят луд...
Опасни хора ей!!!
Колега и моята регистрация е СО и няма да ти казвам като пътувам до Благоевград какво се случва, то не е лепене за бронята, то не е свирене, святкане, то не са засичания, обаче такива си ги оставям да бързат за при Св. Петър и си ги слагам да не ходят пеш. карай си и си свиркай.
Археолог

- H2O
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Отдавна не ми се беше случвало
Аххх,какви теми имаше...пълни с адреналин
Сега не можем да разберем какво е написано!Времена...

Върни се в “ОФФ-Топик - други”