Отдавна не ми се беше случвало

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
dermeister
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот dermeister » Сря 25 апр 2007 13:07

И аз имах подобно преживяване. На магистралата решавам да изпреваря един. Поглеждам в огледалото, в далееечната далечината се виждат някакви коли, аз си се изнасям, скорсотта е към 130-140 и по време на изпреварването пак поглеждам и виждам някъв Мерцедес ми се приближава със страшан скорост и почва да свети, свирка маха и т.н. Е аз какво да направя? Може би да се изпаря? Или да си сложа радар да виждам, че карат с 200? Изпреварих го, прибрах се. А тоя минава зад мене, после до мене, после отпред мина, спрачки, после пак до мене, свири, плюнчи се, неква овца до него и тя се плюнчи. Аз си карам, оня се изпонаплюнчи и си замина. може би трябваше да спра отстрани да го изчакам да мине цялата магистрала и после да си продължа. :?

Потребителски аватар
Sara_Bold
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Sara_Bold » Сря 25 апр 2007 13:28

Имах подобна случка,но караше сестра ми!Действието се развиваше на Патриарха и Раковска,малко преди светофара!Някаква лада се беше залетяла да изпреварва от дясно и понеже фактът,че присветва с фаровете,не притесни изобщо сестра ми,като спряхме на светофара от ладата излезе един измекяр,който започна да крещи и да блъска по стъклото.Това,което ме възмути в случая беше не избиването на комплекси на лададжията,а че отсреща имаше полицай!Ние бяхме първа кола,но той явно беше прекалено зает да си бърка в носа/без извинение/,за да види случката и да се намеси!
Но идиоти колкото искаш!На всеки се случва да му прелее чашата при подобно поведение!

Потребителски аватар
Stefan
R.I.P Madcap
Автомобил: VW mk1 Cabrio VW mk2 Black Betty
Двигател:

Мнениеот Stefan » Сря 25 апр 2007 13:30

В такива моменти, винаги се моля да бъда с някоя руска джипка, и да видим тогава дали ще карат на един пръст от задната броня :don't worry

Потребителски аватар
niikoo_1
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот niikoo_1 » Сря 25 апр 2007 13:37

Stefan написа:В такива моменти, винаги се моля да бъда с някоя руска джипка, и да видим тогава дали ще карат на един пръст от задната броня :don't worry

Доста често ми идва на акъла идеята да си купя една стара Волга или Москвич, и които ме засече или ми кара на задната броня после да съжалява. :Mr Green Fun

Варианта Лада с ЖП ресла на задна броня също е идеен.

Мани другото, ами и някой лев може да се искара по тоя начин :lol:

Потребителски аватар
Commander_Keen
Автомобил: Golf 2
Двигател: RH 88 Auto
Контакти:

Мнениеот Commander_Keen » Сря 25 апр 2007 13:52

Абе тва си е за страх,незнам на някои какво им става ама за едно гршно движение или нещо,което на тях не им е харесало може да те направят луд...
Ето например мойта кола е с регистрация софия окръг и често ми се случва на светофар някой застанал зад мен да започне да свири кат луд дори и на червено....пълни нещастници....

Опасни хора ей!!!

Потребителски аватар
plamen000000
Автомобил:
Двигател:

Re:

Мнениеот plamen000000 » Пон 14 ное 2011 18:56

Commander_Keen написа:Абе тва си е за страх,незнам на някои какво им става ама за едно гршно движение или нещо,което на тях не им е харесало може да те направят луд...
Ето например мойта кола е с регистрация софия окръг и често ми се случва на светофар някой застанал зад мен да започне да свири кат луд дори и на червено....пълни нещастници....

Опасни хора ей!!!

Колега и моята регистрация е СО и няма да ти казвам като пътувам до Благоевград какво се случва, то не е лепене за бронята, то не е свирене, святкане, то не са засичания, обаче такива си ги оставям да бързат за при Св. Петър и си ги слагам да не ходят пеш. карай си и си свиркай.

Последна промяна от vasstop на Пон 14 ное 2011 19:04, променено общо 1 път.
Причина: Пламене, темата е от 2007 година бре архивнико...

Потребителски аватар
Stivi
Автомобил:
Двигател:

Re: Re:

Мнениеот Stivi » Пон 14 ное 2011 19:04

plamen000000 написа:
Commander_Keen написа:Абе тва си е за страх,незнам на някои какво им става ама за едно гршно движение или нещо,което на тях не им е харесало може да те направят луд...

Опасни хора ей!!!

Колега и моята регистрация е СО и няма да ти казвам като пътувам до Благоевград какво се случва, то не е лепене за бронята, то не е свирене, святкане, то не са засичания, обаче такива си ги оставям да бързат за при Св. Петър и си ги слагам да не ходят пеш. карай си и си свиркай.

Археолог mhihi Темата е на има няма 4г :idea:

Потребителски аватар
H2O
Автомобил:
Двигател:

Re: Отдавна не ми се беше случвало

Мнениеот H2O » Пон 14 ное 2011 20:10

Аххх,какви теми имаше...пълни с адреналин mhihi Сега не можем да разберем какво е написано!Времена...

Върни се в “ОФФ-Топик - други”