Проблем с комшия който твърди че спирам на неговото място.

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
Ivailo
Автомобил: VW Golf mk3
Двигател: AAZ
Контакти:

Re: Проблем с комшия който твърди че спирам на неговото място.

Мнениеот Ivailo » Пон 21 ное 2011 16:51

KirilGeorgiev написа:Абе я им запали колите направо хем ще си освободиш място хем ще видят че си сериозен :bishop

:063: :063: :063:
Така и така си почнал, подпали и апартамента, после ще го купиш на безценица mhihi mhihi mhihi

Потребителски аватар
doubledTSI
Автомобил: Golf 5 1.4 TSI Caddy life 4motion
Двигател: CAXA 2008 1.9 BLS 2009

Мнениеот doubledTSI » Пон 21 ное 2011 16:53

Всички се обърнахте с/у мен или по-точно - мнението ми. :lol: И всичко дойде от това, че споделих как се възхитих на едни организирани хора и споделих това в темата....

bnick
Автомобил: Passat B8
Двигател: ACDF 2019

Мнениеот bnick » Пон 21 ное 2011 17:08

doubledTSI написа:Всички се обърнахте с/у мен или по-точно - мнението ми. :lol: И всичко дойде от това, че споделих как се възхитих на едни организирани хора и споделих това в темата....

И на базата на какво са си го разпределили? Купили са си го? Наели са местата? Аз например като приходящ да не мога да спра?
Бих спирал на нечие място само заради идеята. Пред нас като спре някой на "моето" място, което е плаващо да му забия кирка ли? Тия глупости са за преди 80г на миналия век, с чергилата и номерата по тях :screwy

Потребителски аватар
vaiper 1
Неграмотен
Автомобил: Pasat
Двигател:

Мнениеот vaiper 1 » Пон 21 ное 2011 17:10

С тиа хора маи нема да излезеш на глава спираи другаде :beer

Потребителски аватар
baracuda681
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот baracuda681 » Пон 21 ное 2011 17:27

doubledTSI написа:Всички се обърнахте с/у мен или по-точно - мнението ми. :lol: И всичко дойде от това, че споделих как се възхитих на едни организирани хора и споделих това в темата....

Бъркаш. Не става въпрос за организация, а за липса на места за паркиране ;) :beer Не го приемай толкова лично ;)

Потребителски аватар
nosex
Вечен БАН
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот nosex » Пон 21 ное 2011 17:41

Добре де, нали платените паркинги и те хляб ядат, и те деца хранят, защо ги пренебрегвате? :lol:
Колегата, за да е сигурен, че колата му ще остане непокътната, да си паркира в платен паркинг и това е :wink:
Заядливия комшия ще си намери майстора и те така :Mr Green Fun

Потребителски аватар
kossel
Автомобил: Fiat Doblo Natural Power
Двигател: 103 коня 1600 16V

Мнениеот kossel » Пон 21 ное 2011 17:52

Това е много силна тема. Трябва де се цитира когато става въпрос колко е велик българина. Пред нашия блок само веднъж ми надраха колата от преден до заден калник през двете врати с пирон. От каското ми платиха близо 360 лева. А си оправих щетите с един коректор за 3 лева - т.е. 12000 % печалба ... чакам пак някой да ми я надраска ... Давам адреса си на лични :D

Потребителски аватар
drago_tr
Автомобил: Passat B5 Audi A4B6
Двигател: AFN AVB

Мнениеот drago_tr » Пон 21 ное 2011 18:16

При нас пък проблема е следния:
Имаме си дворно място заградено от 3 кооперации. Част от комшиите си наслагаха метални гаражи, и за останалите не остана място къде да паркират. Всеизвестно е че 2 такива гаража заемат място колкото за 3 паркоместа. На всичкото отгоре, тези с гаражите, една част от тях нямат и коли а ги дават под наем на временно пребиваващи наематели в кооперацийте. :beat_butt2 . Не стига че окупираха двора ами и нагли, плащат по около 25 лева наем на месец на общината за гараж а го дават под наем доколкото аз знам за около 40- 50 лева. Е а кажете ми това справедливо ли е и как се оправя тая работа. Писахме тука едни жалби до съвета...амааааа....глас в пустиня. :banghead:

Потребителски аватар
badov
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот badov » Пон 21 ное 2011 23:42

Няма такива "това е моето място, тоя паркинг е на нашия блок" и прочие.Няма ли табела, че паркинга е частен, демек само за живущите нищо не могат да ми кажат.А да не говорим за дъртите комунисти където спират от 20 години някаде и край-мястото е мое.Докато си бях в България и аз имах проблеми по едно време с такъв комшия-казах му дай ми документ, че плащаш за него или е твое и той млъкна.На другия ден ме напсува и ме заплаши, че съм щял да видя какво ще стане.Отидох пуснах жалба-то пък се оказа, че въпросния комшия е полицай.Но после се оказа, че е имало ефект от жалбата, защото повече не е гъкнал :Mr Green Fun След това нарочно спирах на мястото няколко вечери подред и седяхме да пием бира с приятели до колата, докато го чакам да си дойде с жигулката и да види, че мястото не е негово, а общо и нещата се оправиха.Плащаме си данъци, винетки, застраховки и кво ли още ще измислят-всеки ще си спира където му е кеф и където има място, независимо дали е за 2 часа или за 2 дни!Тук във Франция на паркинга на почти всеки блок има табела-частен паркинг и дотам.Спреш ли на паркинга на чужд блок и някой се оплаче ти вдигат колата веднага :mrgreen: :mrgreen: Няма ли табели или бариери спираш и ако щеш 1 седмица си остави колата там :mrgreen:
Мисленето на голяма част от българина няма да се промени никога :banghead:

Bat_Tsany
Вечен БАН
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Bat_Tsany » Вто 22 ное 2011 5:39

Напоследък, мои колеги в полицията ми казаха, че има 'мода' да се правят фалшиви 'пропуски'
- автомобила паркира по месторабота бла бла еди кое си районно или следствена служба
- това се ламинира с номера на автомобила, никой не пипа колата даже и паяците

Много такива пропуски има и за хора които въобще нямат нищо общо с полицията :063:

Потребителски аватар
plam3n4o
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот plam3n4o » Вто 22 ное 2011 18:53

Много благодаря на всички за мненията който изказахте, мисля че темата вече е приключена. До бой няма да се стигне, до викове от моя страна да (ако ми направи отново забележка,намек или прочие). Пък накрая може и да пием по една ракия с комшията и готово !!! :) Мисля че е време за ключ на темата . Всичко хубаво на всички и дано да нямате такива проблеми.

Потребителски аватар
GREEN_lADY
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот GREEN_lADY » Вто 22 ное 2011 18:58

... и така те заживяли мирно и щастливо, чак до края на света... :yeaha: :handshake

Потребителски аватар
santo_trafficante
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот santo_trafficante » Вто 22 ное 2011 20:24

plam3n4o написа: ключ на темата
Добрее

Върни се в “ОФФ-Топик - други”