KirilGeorgiev написа:Абе я им запали колите направо хем ще си освободиш място хем ще видят че си сериозен
Така и така си почнал, подпали и апартамента, после ще го купиш на безценица

KirilGeorgiev написа:Абе я им запали колите направо хем ще си освободиш място хем ще видят че си сериозен

doubledTSI написа:Всички се обърнахте с/у мен или по-точно - мнението ми.И всичко дойде от това, че споделих как се възхитих на едни организирани хора и споделих това в темата....

doubledTSI написа:Всички се обърнахте с/у мен или по-точно - мнението ми.И всичко дойде от това, че споделих как се възхитих на едни организирани хора и споделих това в темата....
Не го приемай толкова лично 
. Не стига че окупираха двора ами и нагли, плащат по около 25 лева наем на месец на общината за гараж а го дават под наем доколкото аз знам за около 40- 50 лева. Е а кажете ми това справедливо ли е и как се оправя тая работа. Писахме тука едни жалби до съвета...амааааа....глас в пустиня. 
След това нарочно спирах на мястото няколко вечери подред и седяхме да пием бира с приятели до колата, докато го чакам да си дойде с жигулката и да види, че мястото не е негово, а общо и нещата се оправиха.Плащаме си данъци, винетки, застраховки и кво ли още ще измислят-всеки ще си спира където му е кеф и където има място, независимо дали е за 2 часа или за 2 дни!Тук във Франция на паркинга на почти всеки блок има табела-частен паркинг и дотам.Спреш ли на паркинга на чужд блок и някой се оплаче ти вдигат колата веднага 

Добрееplam3n4o написа: ключ на темата
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 45 госта