batmartolaneca написа: просто във ВУЗ-а не им преподават както трябва и тя не може да се справи!
Работата на вуза не е да предаде материал - тва не е училище, дето ти изпяват урока по история и на следващия път ти трябва да може да го предадеш малко или много в същите краски.
Смисълът на университета (поне тези специалности) е да те
запознае с дадена материя и да те научи да подходиш систематично към даден проблем, използвайки прийоми от показаното, за да го решиш. А не да ти даде "рецепта за всичко". И което не е преподадено, него не го знаем. Няма такъв филм.
Като гледам какви са темите, на които трябва да се пише

мен би ме било срам за нещо, за което има
тонове инфо в нета, да чакам наготово. Да не говорим, че така зададени теми нямат никаква академична или научна стойност, защото само с копи/пейст могат да бъдат сглобени от нета. Няма комплексен проблем за решаване, няма нужда за влагане на мисъл.

Копи - пейст. Тва е.
Не може да ме убедиш, че с това твоето девойче не може да се справи. Сяда, чета, запознава се кое какво е, и пейства. За собствено писане тука няма смисъл да говорим. Максимум собствена мисъл за структурата на "творбата". Обаче иска постоянство и не търпи мързел.
Успех!