Колега, молим не ошашквай хората напразно. ВСЕКИ нормален и средноумен човек знае до какво водят тъй наречените добавки!!!
Ако искаш ела в Асеновград да видиш колко много спортисти в силови спортове излизат и колко не са умрели след 30г. възраст. Ако щеш гребци, щангисти, борци и т.н.
Няма полза да се правят проверки, всеки сам си решава как да тренира - с нормален растеж или с бърз растеж, но за сметка на кратък живот. А пък и постави се на мястото на собственика на такава зала - идвам аз, "Може ли да си закупя карта?", купувам, тренирам, купувам си хапове или спринцовки от друго място и ако случайно пък се случи да съм прекалил с дозата и се гътна в твойта зала и кво правим тогава. Ти веднага ще бъдеш заклеймен, че продаваш боклуци, че тласкаш подрастващите да ги ползват... Пък и ако се правят проверки ще процъфтява пък още повече нелегалната продажба на такива препарати, щото няма да ги взимат от фитнесите, където поне имат някаква опаковка, а ще ги вземат на черно в буркан от лютеница
В тази тема момчето казва, че иска да тренира. ОК. Никой дотук не му е препоръчал вземи това или онова, даже напротив казва му се да тренира леко за да не си деформира костите. Повярвай ми, познавам хора дето взимат добавки, никой от тях нямаше да пусне такава тема, камо ли да се замисли как ще влияе тренировката на растежа му във височина... Това е най-малкото, което вълнува подобен тип хора