Pia kato zmei написа:Днес закарах Drive акумулатора там откъдето го купих и ми дадоха оборотен, като ми казаха че ще го проверят lupe и ако е сдухан Screwy ще ми го сменят. Според мене обаче той наистина е сдухан Screwy , защото го пуснах да се зареди малко и стрелката на скалата на апарата за зареждане постоянно мърдаше от 2 на 6. Така ми правеше един стар акумулатор когато карах Drive шкода преди 7-8 години и се беше оказало че има прецакана клетка. Утре ще ходя да проверя какъв е резултата от проверката и пак ще пиша.

За повече инфо за акумулатори, ползувайте за справки на
http://www.emk-33.com/viewtopic.php?t=328,като рекламно информацианния материал е за Монбат, но има цени и за Искра.
Във всеки от нашите магазини имаме товарни вилки, с които може да диагностицираме акумулаторите преди да купите нов такъв.Понякога проблема не се оказва в акумулатора, а в реле или стартер.
Това е безплатна услуга.
Имаме доста такива случаи,когато причината не е в акумулатора и предлагаме сервиз за стартери и генератори.
Понякога една разхлабена връзка на кабел масата или някое реле, може да ви направи луди посред зима.
От най железните български акумулатори, мога да посоча тези на Искра и Монбат- усилени, но не тези с "оченцето".За съжаление тези, с "оченцето" като че дефестират по често.
Разполагаме и с калциеви полски акумулатори, които ги няма в справката.Тях може да само в някои от магазините ни в Дружба 2 и на бул Сливница.
Цените може малко да мърдат и то някои от тях като че са надолу.
Скоро преразглеждахме цените ни сми променици форума.
Съжалявам за натрупания негативен опит, но животът си върви.
Благодаря за вниманието.