Barboukov написа:Вината за да съществува тази тема е и на двамата. Вейдъра е спестил в обявата важни неща за едната джанта, Хулигана не е използвал позволената му опция за преглед. В случая с право и двамата се сърдят един на друг. От опит при моята търговия при такива недоразумения винаги се е стигало до едно, което е удовлетворявало и двете страни. Стоката се връща за сметка на купувача, а продавача възстановява заплатената цена. Не е редно, при условие че двете страни имат вина само единия да поема всички разходи. Така Хули като си плати транспорта ще има обеца на ухото следващия път да провери какво получава (не е гаранция, че сега като му се възстанови всичко следващия път ще разчита на "номера веднъж мина, ще мине и пак), а другия Жоро като върне парите ще внимава какво продава.
Познавам ви и двамата, пичове сте! Надявам се, че всичко накрая ще е ок.
Първо на Барбуков да отговоря.
Не виждам аз с какво съм ощетил продавача, освен че платих транспорта до София, който се плаща преди да се види стоката. Дори и да бях видял в Еконт, пак щях да съм набутан с едни 30-40 лв, както и да е. 1z написа:хулигане не съм съгласен да се лепят такива етикети некоректен! Кое му е некоректното снимки си видял, разрешил ти е опция да ги видиш в еконт,ти си проявил немърливост да не ги огледаш че чак трети човек ти е казва за разликата! И накрая лепиш етикети некоректен! Ами аз например не разбирам от джанти, и разликите нямаше да ги видя! Ако ти бях продал въпросните джанти и ти след няколко седмици искаш да ми ги върнеш, ще си помисля две работи, или че си я сменил едната джанта, или че някой ти е предложил някъкви други джанти които си харесъл повече от тези и за това искаш парите!
За това е тази опция да се огледа преди да се плати,иначе какво правим всеки взема гуми, музика,климатици ползва по един месец и после пише тема некоректен е еди кой си колега.
Писъл е че ще ти върне парите (малко ще го направят) ама нали знаеш приказката ,,Аз да кажа че сестра ти е к**ва ти върви доказвай че нямаш сестра''
Да, прав си, но погледни сегашната обява и виж в кеша на гугъл предишната обява.
Пак казвам, дори да бях го видял в еконт, щях да олекна с 30-40лв. Други джанти не съм харесал, исках тези и все още искам такива.
Няма как да сменя джантата, не съм кокошкар и много хора могат да го потвърдят
Благодарен съм, че ми върна парите, но не мисля, че при тези обстоятелства малко ще го направят.
Благодаря за мнението
Днес се видях с приятел на Вейдъра и му върнах джантите, той на мен парите.
Радвам се, че всичко приключи добре, но защо трябваше да се стига до тук, не мога да разбера.
Джантите отново се продават, този път с коректно пусната обява, както трябваше да е още в началото.
viewtopic.php?f=58&t=362545 Весело посрещане на новата година на всички и бъдете много внимателни какво купувате.