Отново некоректен колега - veidar

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
hooligans
Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
Двигател: 1.6 AEE

Re: Отново некоректен колега - veidar

Мнениеот hooligans » Сря 19 дек 2012 0:59

Оригиналната
Изображение
"Джантата с минавания борд"
Изображение
Изображение
Оригиналната
Изображение
Изображение
Оригиналната
Изображение
От ляво е "Джантата с минавания борд", който се оказа двойно по-голям от оригиналния (странно как го е мерил, че е по тънък и от там е решил, че е "взет" надписа.)
Изображение
Изображение
Изображение
Оригинала отвътре
Изображение
Изображение
Двете, една до друга. Отдясно е оригиналната
Изображение

От снимките сами си правете изводите.
Аз нямам какво повече да кажа.
Чакам до 15.01.2013г. да си получа парите.

Последна промяна от hooligans на Пон 31 дек 2012 2:15, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Vizor
Изгубена душа
Автомобил: Subaru Forester XT
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Vizor » Сря 19 дек 2012 1:23

Джантата не можеш да я видиш, че е различна ако не се вгледаш.. напълно разбирам Гошето, че не я е видял на пръв поглед.. и аз не бих обърнал внимание.

Потребителски аватар
Zerga3GT
Автомобил: Golf A3
Двигател: ABU 94
Контакти:

Мнениеот Zerga3GT » Сря 19 дек 2012 1:25

hooligans написа:Дойдоха джантите, отивам да ги взема,отворих найлоните колкото да видя, че са 4 джанти, все пак ги взимам от човек с проект, както се предполага не би трябвало да има проблем и му имам пълно доверие.

Не ми се пише ама нека да се знае.
Гледайте какво купувате за да не си докарвате главоболия.
И аз имам доверие в политиците все пак проекти имат/правят. :wink:

Калоян Крумов
Автомобил: vw mk2 Candy Blue
Двигател:

Мнениеот Калоян Крумов » Сря 19 дек 2012 1:40

Аз пък от Жоро-Вейдъра не мога да се оплача. Когато ме блъснаха той първи се отзова и ми съдейства за евтина платформа! Помогна ми с намиране на части, както и с подмяната им. Жоро ми отстрани проблеми по колата и при 1я ми Роженски събор.

Та Жоро-Хули днес ти вкарах оферта помисли!

Потребителски аватар
peyu
Автомобил: Passat B7
Двигател:
Контакти:

Мнениеот peyu » Сря 19 дек 2012 1:57

hooligans ти къде гледа като ги купува джантите? Снимки не получи ли, преглед нямаше ли в еконт? Аз така преди време щях да си купя "черни" кожени кори които се оказаха сини добре, че видях няколко снимки преди да ми ги прати.. един наш познат ;) Но това е друга тема!

И двамата ви познавам, надявам се, че ще се разберете.. :beer
Но според мен сделката си е сделка, снимки, преглед и чак тогава кеш. :012:

Потребителски аватар
1z
Автомобил: seat ibiza
Двигател: atd

Мнениеот 1z » Сря 19 дек 2012 9:52

хулигане не съм съгласен да се лепят такива етикети некоректен! Кое му е некоректното снимки си видял, разрешил ти е опция да ги видиш в еконт,ти си проявил немърливост да не ги огледаш че чак трети човек ти е казва за разликата! И накрая лепиш етикети некоректен! Ами аз например не разбирам от джанти, и разликите нямаше да ги видя! Ако ти бях продал въпросните джанти и ти след няколко седмици искаш да ми ги върнеш, ще си помисля две работи, или че си я сменил едната джанта, или че някой ти е предложил някъкви други джанти които си харесъл повече от тези и за това искаш парите!
За това е тази опция да се огледа преди да се плати,иначе какво правим всеки взема гуми, музика,климатици ползва по един месец и после пише тема некоректен е еди кой си колега.
Писъл е че ще ти върне парите (малко ще го направят) ама нали знаеш приказката ,,Аз да кажа че сестра ти е к**ва ти върви доказвай че нямаш сестра''

Последна промяна от 1z на Сря 19 дек 2012 9:56, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
chefito
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот chefito » Сря 19 дек 2012 9:53

Стига с това къде е гледал. Една истинска обява в точно този форум трябва да казва 100% истината. В конкретната обява трябваше да пише: едната джанта е различна, вероятно реплика, но много си приличат. Това е.

Потребителски аватар
yoan4o
магистрален бандит
Автомобил: 2018 Arteon R 335 + 2017 e-Up
Двигател: Много газ и всичко ток

Мнениеот yoan4o » Сря 19 дек 2012 10:07

Докога българския манталитет ще остане...."ако мога да го прекарам, що не..........."

Аз просто съм втрещен, не ми се влиза в полемики кой крив, кой прав, кой видял, кой не.....

Просто хората, които вършеят в купува/продава се делят на два вида.

Такива, които искат да заблудят купувачите и се правят на ударени и излизат с опцията "ами да си видял, нали имаше проверка" и коректни..

Чефито е много прав, навсякъде в чуждите сайтове хората разчитат на коректността и винаги си пишат кое е реплика.

Друго няма да пиша, познавам и двамата. Не искам темата да става спор кой кого класифицира и защо, за това заключвам до развитие.
Моля Хулигана да пише едно л.с. когато има развитие, а Вейдъра да си помисли какво и как продава, защото при следващ такъв опит директно сменяме цвета на ника.

Потребителски аватар
yoan4o
магистрален бандит
Автомобил: 2018 Arteon R 335 + 2017 e-Up
Двигател: Много газ и всичко ток

Мнениеот yoan4o » Сря 19 дек 2012 10:57

По молба на Барбуков слагам неговото мнение по темата, щото се оказа, че аз докато съм я заключвал, той пишел... mhihi

Barboukov написа:Вината за да съществува тази тема е и на двамата. Вейдъра е спестил в обявата важни неща за едната джанта, Хулигана не е използвал позволената му опция за преглед. В случая с право и двамата се сърдят един на друг. От опит при моята търговия при такива недоразумения винаги се е стигало до едно, което е удовлетворявало и двете страни. Стоката се връща за сметка на купувача, а продавача възстановява заплатената цена. Не е редно, при условие че двете страни имат вина само единия да поема всички разходи. Така Хули като си плати транспорта ще има обеца на ухото следващия път да провери какво получава (не е гаранция, че сега като му се възстанови всичко следващия път ще разчита на "номера веднъж мина, ще мине и пак), а другия Жоро като върне парите ще внимава какво продава.

Познавам ви и двамата, пичове сте! Надявам се, че всичко накрая ще е ок.

Потребителски аватар
Pichaga
Антиспамър №1
Антиспамър №1
Автомобил: Opel Zafira B
Двигател: Z19DT
Контакти:

Мнениеот Pichaga » Пон 31 дек 2012 1:50

отключвам по молба на автора

Потребителски аватар
hooligans
Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
Двигател: 1.6 AEE

Мнениеот hooligans » Пон 31 дек 2012 2:02

Barboukov написа:Вината за да съществува тази тема е и на двамата. Вейдъра е спестил в обявата важни неща за едната джанта, Хулигана не е използвал позволената му опция за преглед. В случая с право и двамата се сърдят един на друг. От опит при моята търговия при такива недоразумения винаги се е стигало до едно, което е удовлетворявало и двете страни. Стоката се връща за сметка на купувача, а продавача възстановява заплатената цена. Не е редно, при условие че двете страни имат вина само единия да поема всички разходи. Така Хули като си плати транспорта ще има обеца на ухото следващия път да провери какво получава (не е гаранция, че сега като му се възстанови всичко следващия път ще разчита на "номера веднъж мина, ще мине и пак), а другия Жоро като върне парите ще внимава какво продава.

Познавам ви и двамата, пичове сте! Надявам се, че всичко накрая ще е ок.

Първо на Барбуков да отговоря.
Не виждам аз с какво съм ощетил продавача, освен че платих транспорта до София, който се плаща преди да се види стоката. Дори и да бях видял в Еконт, пак щях да съм набутан с едни 30-40 лв, както и да е.

1z написа:хулигане не съм съгласен да се лепят такива етикети некоректен! Кое му е некоректното снимки си видял, разрешил ти е опция да ги видиш в еконт,ти си проявил немърливост да не ги огледаш че чак трети човек ти е казва за разликата! И накрая лепиш етикети некоректен! Ами аз например не разбирам от джанти, и разликите нямаше да ги видя! Ако ти бях продал въпросните джанти и ти след няколко седмици искаш да ми ги върнеш, ще си помисля две работи, или че си я сменил едната джанта, или че някой ти е предложил някъкви други джанти които си харесъл повече от тези и за това искаш парите!
За това е тази опция да се огледа преди да се плати,иначе какво правим всеки взема гуми, музика,климатици ползва по един месец и после пише тема некоректен е еди кой си колега.
Писъл е че ще ти върне парите (малко ще го направят) ама нали знаеш приказката ,,Аз да кажа че сестра ти е к**ва ти върви доказвай че нямаш сестра''

Да, прав си, но погледни сегашната обява и виж в кеша на гугъл предишната обява.
Пак казвам, дори да бях го видял в еконт, щях да олекна с 30-40лв.
Други джанти не съм харесал, исках тези и все още искам такива.
Няма как да сменя джантата, не съм кокошкар и много хора могат да го потвърдят :idea:
Благодарен съм, че ми върна парите, но не мисля, че при тези обстоятелства малко ще го направят.
Благодаря за мнението :bowdown

Днес се видях с приятел на Вейдъра и му върнах джантите, той на мен парите.
Радвам се, че всичко приключи добре, но защо трябваше да се стига до тук, не мога да разбера.
Джантите отново се продават, този път с коректно пусната обява, както трябваше да е още в началото.
viewtopic.php?f=58&t=362545
Весело посрещане на новата година на всички и бъдете много внимателни какво купувате.
:beer

Върни се в “ОФФ-Топик - други”